Чемпіонат Джулинської футбольної ліги

Дата: 17.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 302

Фото без описуЧемпіонат Джулинської футбольної ліги.

7 тур. Огляд дня

Вищий дивізіон.

«Світанок-Агросвіт» (Шляхова) - «Колос» (Джулинка) - 9:2 (6:1)

Удари в площину: 21 (14+7) – 17 (8+9). Фоли: 4 (2+2) – 7 (3+4).

На подив легко команда з Шляхової виграла та поклала у скарбничку чергові 3 очки. А для «Колоса» ця гра стала, напевно, найгіршою в чемпіонаті, хоча за першими 10-ти хвилинами цього ніяк не можна було передбачити. Високі швидкості, в результаті яких Джулинка навіть виглядала трохи гостріше, їх навіть не збентежили два пропущені голи від Заводяна з інтервалом в 40 секунд. Микола Осіпчук дуже швидко один м'яч відіграв, причому гол вийшов настільки красивим, що навіть гравці команди господарів просили вирізати його в окреме відео. Але в другій половині тайму «Світанок-Агросвіт» також швидко закрив питання щодо переможця у цьому матчі. Стартова четвірка шляхівчан Юрій Гріщенко - Артем Тепляков - Андрій Заводян - Олексій Максименко за допомогою коротких передач та швидкої зміни місць в кінець заплутали не лише суперників, а й деяких уболівальників разом з усіма суддями. Наприклад, орієнтований здебільшого на гру в обороні Заводян досить часто опинявся на п'ятачку джулинських воріт, виконуючи роль своєрідного «стовпа», звідки він, власне, і забив усі свої 5 голів в матчі. У другому таймі гра проходила вже у спокійнішому  руслі, і все що вдалося команді Івана Попова -  це ще один забитий гол, автором якого став найкращий гравець в їхньому складі Микола Осіпчук. «Світанок-Агросвіт» виграв і кілька годин одноосібно очолював турнірну таблицю «вишки».

 

ФК «Орлівка» - «Граніт» (С.Бабани) – 7:6 (2:2) по пенальті.

Удари в площину: 22 (10+12) – 26 (14+12). Фоли: 3 (1+2) – 10 (6+4).

Це було справді видовище! Люди, які виходили після матчу з СК «Шляхова», не шкодували хвалебних епітетів та висловлювань на адресу обох команд, дивитися дійсно було на що  і на кого. Матч виправдав статус центрального в 7-му турі. Наприкінці 4-ї хвилини стався швидкий обмін голами: Віталій Медвідь - Владислав Лебедєв. Через 10 хвилин найкращий бомбардир «орлів» Владислав Васалатій реалізує пенальті. За хвилину до перерви «Граніт» робить 6-й фол, але Дмитро Думенко бере удар Васалатія з 10-ти метрів, а за 16 секунд до перерви Захар Онопрієнко опинився  першим на добиванні після сейву Івана Білецького - 2:2 і команди йдуть на перерву. Після якої команди по черзі виходили вперед більше ніж на один м'яч один одного не відпускаючи. Все саме валідольне сталося на останній 40-й хвилині. За 50 секунд до сирени, при рахунку 5:5, Васалатій забиває свій третій гол у матчі і здавалося вже приносить «Орлівці» чисту перемогу в основний час, але гравці «Граніта» швидко розігрують з центру і Лебедєв робить покер і переводить гру в серію пенальті, тому що пропустити в ті 44 секунди, що залишилися, було б перебором як для одних, так і для інших. У серії пенальті з 10-ти гравців, за якоюсь злою іронією, єдиним, хто не реалізував свою спробу був найкращий бомбардир ліги Євген Єжаченко. У самій грі йому також не вдалося забити, і він обмежився парочкою асистів тому ж Лебедєву. У «Орлівки» вирішальний гол на рахунку досвідченого Леоніда Поліщука. Підбиваючи підсумок цього божевільного матчу, необхідно констатувати той факт, що у нас у «вишці» не 3 претенденти на чемпіонство, а 4. Хто бачив сьогоднішній матч, той все розуміє, команді Старих Бабанів ще грати і з Шляховою, і з Родниківкою, теж можна сказати і про «орлів». Чемпіонат виходить на фінішну пряму, і з кожною новою суботою в вищому дивізіоні ставатиме все гарячіше.

 

«Ніка» (Родниківка) -  «Отаман-Д» (Маньківка) – 8:6 (6:4)

Удари в площину: 19 (13+6) – 21 (14+7). Фоли: 3 (1+3) – 4 (3+1).

Команда Валерія Гордєєва, на перший погляд, якось легко і я б навіть сказав повсякденно взяла 3 очки у грі проти «отаманів» з Маньківки. Тим більше, що перед грою наставник номінальних гостей Сергій Маляренко поскаржився на проблеми зі складом і ясно дав зрозуміти, що в цьому варіанті його команда тягатися з «Нікою» просто не в змозі. Але насправді все вийшло зовсім не так, у родниківської команди взагалі перед стартовим свистком на лаві запасних знаходився лише один Микола Маєвський, а ворота вже другий матч поспіль захищає польовий гравець Олександр Івченко. В результаті: глядачі побачили ще один результативний матч, 10 забитих голів – лише у першому таймі. У маньківської команди по два голи забили Антон Богдан, Максим Горщинський та Андрій Бровченко, з боку «Ніки» їм також по двічі відповіли Денис Куций та Сергій Троян, а один з головних претендентів на номінацію «Найкращий гравець ліги» - Сергій Твердоух зробив хет-трик ще у першому таймі. У другій половині матчу команди трохи пригальмували в плані забитих голів і після реалізованого Богданом пенальті на 35-й хвилині рахунок стає 7:6 і у «отаманів» з'являється надія хоча б на нічию, але гол Олексія Вовкотруба за 3.14 до сирени остаточно закриває всі питання. «Ніка» виходить на друге місце, при цьому має на один матч більше щодо Орлівки та Шляхової.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних