Чемпіонат Джулинської футбольної ліги

Дата: 17.01.2022 08:05
Кількість переглядів: 185

Фото без описуЧемпіонат Джулинської футбольної ліги.

7 тур. Огляд дня

Перший дивізіон.

ФК «Устя» - ФК «Теплик» –  3:9 (1:3)

Удари в площину: 25 (13+12) – 19 (8+11). Фоли: 5 (5+0) – 3 (2+1).

Схоже, що теплицька команда потихенько наводить лад у себе всередині колективу, і розгром дуже непростого ФК «Устя» - зайвий раз це підтверджує. Вперше в цьому чемпіонаті ФК «Теплик» справді виглядав єдиною та монолітною командою. І саме в командній грі вони були кращими за свого суперника. На хет-трик Олександра Довганя, дублі Дмитра Бабійчука та Олександра Білика та голи Дмитра Івангородського та Василя Шевченка, устянська команда змогла відповісти лише трьома голами Олександра Решітника, який завдяки своєму загостреному почуттю гола продовжує лідирувати у снайперських перегонах. ФК «Теплик» трохи поправив своє турнірне становище, але вся боротьба за медалі тільки починається, попереду друге коло.

 

МФК «Христинівка» - «Сокіл» (В.Киріївка) –  5:0 (технічний результат).

Менш ніж за добу до початку матчу представник «Сокола» повідомив організаторів чемпіонату, про те, що матч проти МФК «Христинівка» не відбудеться через брак гравців з різних причин. Таким чином, христинівській команді зарахована технічна перемога, а команда «Сокіл» (В.Киріївка) у разі повторної неявки, згідно з пунктом 6.2 регламенту чемпіонату ДФЛ,  буде виключена зі змагань. Але як зазначив той-таки представник великокиріївської команди, ситуація з неявкою на матч проти «Христинівки» - це більше внутрішнє непорозуміння, «Сокіл» планує грати далі, незважаючи на різного роду чутки.

 

«Базис U 16» (Кочубіївка) – «Граніт-2» (Старі Бабани) –  7:4 (2:0)

Удари в площину: 22 (10+12) – 19 (7+12). Фоли: 4 (2+2) – 8 (3+5).

Тут мало не сталося те, про що говорили багато вболівальників. «Базис» і «Граніт-2» рубалися так, що суддям Юрію Нечитайлу та Глібу Хлівному доводилося гасити неабиякі пристрасті за допомогою жовтих карток, благо, до серйозних сутичок справа так і не дійшла, на перший план все-таки вийшов його Величність футбол, і цей матч по сюжету та накалу не поступався грі вищого дивізіону «Орлівка» - «Граніт-1». Єдина відмінність лише в тому, що до прогнозованої серії пенальті справа тут так і не дійшла. Хоча, коли на 36-й хвилині лідер «Граніту-2» Михайло Йовенко зробив рахунок 4:4, то здалося, що юним кочубіївським гравцям від четвертої серії пенальті в цьому чемпіонаті нікуди не подітися. Але в їхньому складі знайшлися такі гравці, яким мабуть післяматчеві «точки» вже просто набридли. Владислав Ткаченко, Назар Ковтун та Владислав Бомко (хет-трик у матчі) за неповні 3 хвилини забивають 3 голи поспіль,  і «Базис U 16» здобуває третю чисту перемогу в чемпіонаті, завдяки якій підопічні Давиденка та Теплякова закріплюються на 3 місці. А друга команда з Старих Бабанів продовжує прогресувати і 7 місце в першому дивізіоні - далеко не її межа.

 

ФК «Колодисте» -  «Монте» (Монастирище) –  5:12 (3:6)

Удари в площину: 14 (8+6) – 19 (11+8). Фоли: 7 (5+2) – 3 (0+3).

«Монте» впевнено виграв перше коло і продовжує залишатися єдиною командою усієї ДФЛ, яка має 100-відсотковий результат. Це була заключна гра цікавого та насиченого суботнього дня. Передбачувана перемога лідера дивізіону за досить впертого опору «Колодистого» була трохи затьмарена неприємними травмами голкіпера Олексія Керекеші (Колодисте) та Олександра Гедзуна (Монте), обидва змогли залишити приміщення спорткомплексу лише за допомогою товаришів по команді. Швидше за все, для Олексія та Олександра цей чемпіонат вже закінчено. В обох випадках ніякої грубості  з боку суперників не було, це результат нещасних випадків та дикого не фарту. Вся ліга бажає хлопцям якнайшвидшого одужання і ми все-таки сподіваємося їх побачити у складах своїх команд ще цього сезону. Щодо самої гри, то, нарешті , прорвало кращого бомбардира «Колодистого». Валерій Легедза на останніх хвилинах зумів зробити хет-трик, а Максим Катеринич – дубль. У команди з Монастирища Артур Бакицький забив 5 голів і тепер  Олександра Решітника переслідують одразу двоє гравців з стану лідера дивізіону. Окрім Бакицького (17 голів), Юрій Грінчук забив у цьому матчі двічі і має на один гол менше. Наступної суботи в першому дивізіоні стартує друге коло, і в першому ж турі зійдуться лідери «Монте» - «Христинівка», щось говорити про цей матч, думаю не потрібно, достатньо поглянути в турнірну таблицю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних