Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 20.01.2022 11:15
Кількість переглядів: 557

Фото без опису20 січня 2022 року  відбулося  засідання  виконавчого комітету  Джулинської сільської ради, яке  пройшло під головуванням  сільського голови Петра Швеця, під час якого члени виконавчого  комітету розглянули та прийняли 8 рішень з питань життєдіяльності громади. Участь  в засіданні взяли 17 членів виконкому та діловоди старостатів.

Відповідно до порядку денного засідання виконавчого комітету сільської ради першим питанням було заслухано звіт про виконання сільського бюджету за 2021 року. Як проінформувала начальник управління фінансів Олена Карпінська, виконання бюджету за минулий рік затверджено:

- по доходах в сумі 129 674 599 грн. 63 коп., у тому числі доходи загального фонду у сумі 126 774 122 грн. 70 коп. та спеціального фонду у сумі 2 900 476 грн. 93 коп.;

- по видатках в сумі 133 732 214 грн. 75 коп., у тому числі видатки загального фонду у сумі 121 016 519 грн. 74 коп. та спеціального фонду у сумі 12 715 695 грн. 01 коп.;

- розмір дефіциту сільського бюджету в сумі 4 057 615 грн. 12 коп., у тому числі профіцит загального фонду у сумі 5 757 602 грн. 96 коп. та профіцит спеціального фонду у сумі 9 815 218 грн. 08 коп.

Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення сільської ради Світлана Ярмійчук доповіла інформацію щодо забезпечення вимог законодавства із розгляду звернень громадян у 2021 році.

Наступним до розгляду виконавчого комітету було представлене питання «Про графік особистого прийому громадян керівництвом та посадовими особами Джулинської сільської ради». Інформацію присутнім довів заступник сільського голови Микола Грабчак. Він зазначив, що згідно проєкту рішення особистий прийом громадян у 2022 році здійснюватиметься посадовими особами  виконавчого комітету сільської ради та виїзні прийоми громадян сільським головою та керівниками структурних підрозділів сільської ради 2-й четвер місяця.

Члени виконкому заслухали інформацію начальника управління соціального захисту та охорони здоров’я сільської ради Тетяни Усатюк щодо затвердження посвідчень на право пільгового проїзду на приміських автобусних сполученнях, що не виходять за межі Джулинської територіальної громади. Даним проєктом рішення передбачено забезпечити соціальних працівників Центру надання соціальних послуг та педагогічних працівників закладів освіти громади посвідченнями встановленого зразка.

Окрім того, Тетяна Дмитрівна зазначила, що відповідно до програми «Компенсація пільгового проїзду окремих категорій громадян та інших пільг з сільського бюджету на 2022-2025 роки» затвердженої рішенням Джулинської сільської ради 8 скликання від 17.12.2021 №16/15 право пільгового проїзду має окремі пільгові категорії населення громади, а саме: особи з інвалідністю внаслідок війни та прирівняні до них особи, учасники бойових дій та прирівняні до них особи, особи з інвалідністю 1 та 2 групи, діти з інвалідністю до 18 років, особи, які супроводжують особу з інвалідністю І групи або дитину з інвалідністю (не більше одного супроводжуючого), ветерани військової служби, ветерани органів внутрішніх справ, ветерани Національної поліції, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи I та II категорії, діти з багатодітних сімей, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, пенсіонери за віком.

Про роботу адмінкомісії при виконкомі Джулинської сільської ради за 2021 рік доповідав заступник сільського голови Роман Кравець. Роботу адмінкомісії визнано задовільною. Рішенням пропонується посилити профілактичну роботу щодо попередження адміністративних правопорушень серед жителів територіальної громади.

Члени виконкому розглянути питання соціального спрямування, а саме: «Про надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», інформувала Людмила Паламарчук – начальник служби у справах дітей сільської ради та «Про надання дозволу на безкоштовне харчування дітей та учнів закладів освіти Джулинської територіальної громади, сім’ї яких потрапили в складні життєві обставини», інформувала Ольга Яценко – головний спеціаліст відділу освіти, культури і спорту сільської ради

Всі проєкти рішень виконавчого комітету, які розглядались на засіданні були схвалені одноголосно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних