Відбулося засідання Ради керівників закладів культури Джулинської громади

Дата: 26.01.2022 11:51
Кількість переглядів: 159

Фото без описуСьогодні відбулося засідання Ради керівників закладів культури Джулинської громади за участю голови громади Петра Швеця та його заступника Миколи Грабчака.

Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко підвела підсумки фінансово-господарської діяльності закладів у 2021 році та ознайомила із річним планом роботи відділу у галузі «Культура» на 2022 рік. Директор КЗ «Джулинська публічна бібліотека» Неля Шкурат та КЗ «Джулинський центр культури і спорту» Галина Василюк інформували про роботу закладів культури громади у 2021 році.

Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко акцентувала увагу на роботі щодо збереження нематеріальної культурної спадщини та народних промислів громади.

Також у ході зустрічі голова громади Петро Швець вручив грамоти та подарунки за перемогу у фестивалі театралізованого вертепного дійства «Диво Різдва» у номінаціях «Краща Різдвяна зірка» колективу Берізкобершадського закладу культури, «Найкраща шопка» - Тернівського закладу культури, «Краще театралізоване дійство» - ансамблю «Тирлівчанка» Тирлівського закладу культури, «Кращий сценічний персонаж» - народному фольклорному аматорському колективу «Подружки» М’якохідського закладу культури, «Зразкова виконавська майстерність» - жіночому ансамблю «Шляхівчаночка» Шляхівського закладу культури. Заступник голови громади Микола Грабчак підвів підсумки засідання та подякував усім працівникам за виконану творчу роботу у 2021 році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних