Чемпіонат Джулинської футбольної ліги

Дата: 07.02.2022 10:32
Кількість переглядів: 242

Фото без описуЧемпіонат Джулинської футбольної ліги.

10 тур. Огляд дня

Вищий дивізіон

«Ніка» (Родниківка) - «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – 2:8 (1:5)

Удари в площину: 16 (7+9) – 22 (10+12). Фоли: 3 (2+1) – 3 (1+2).

Незважаючи на суттєві кадрові проблеми, «Ніка» все-таки приїхала до Шляхової на перенесений матч 6-го туру. З гравців основи наставник родниківської команди зміг розраховувати лише на Дениса Куцого, а в ворота став польовий гравець Микола Маєвський. Сергій Троян і Сергій Твердоух були відсутні через зайнятість у складі свого клубу ФК «УТК». У шляхівчан не грали Андрій Заводян та Олексій Максименко, але ці втрати для команди Івана Ковбасюка виявилися не такими чутливими порівняно з втратами «Ніки». Тож доля матчу стала зрозумілою ще в першому таймі. У другій половині суперники перестали думати про результат і грали вже в своє задоволення. Сергій Гаврильченко під завісу зустрічі зробив хет-трик, а Владислав Гірський – дубль. Перемога збільшила відрив команди зі Шляхової від «Орлівки», щоправда, останні мають гру в запасі. Родниківці в останньому турі, щоб завоювати бронзу потрібно самим обігравати джулинський «Колос» і сподіватися, що «Граніт» програє «Отаману-Д» в основний час.

«Отаман-Д» (Маньківка) – ФК «Орлівка» - 4:7 (4:4)

Удари в площину: 21 (11+10) – 22 (9+13). Фоли: 2 (1+1) – 5 (2+3).

Передчуття того, що для «орлів» матч проти «отаманів» складеться не просто, повністю підтвердилося. Хоча початок виявився повністю за номінальними гостями. Максим Фурман та Владислав Васалатій вже на 6-й хвилині зробили рахунок 0:2 і хоча Богдан Полозюк відповів своїм голом, досить швидко Антон Наутяк знову повертає різницю у два голи – 1:3. Щось неймовірне почало відбуватися в останню п'ятихвилинку перед перервою. Віталій Опалько, Володимир Федоров та Андрій Бровченко протягом 98-ми секунд роблять рахунок 4:3 на користь Маньківки. У «Орлівки» в ці хвилини спостерігається повна анархія та прохідний двір поблизу власних воріт. Втім, за хвилину з невеликим до перерви Фурман реалізує пенальті і команди йдуть відпочивати – 4:4. А ось другий тайм вже повністю залишився за командою Тригубенка. Фурман довів справу до покеру, а Васалатій до дублю. Голкіпер Олег Черванчук відбив усі 10 ударів по своїх воротах і залишився сухим у другому таймі. Якщо «Орлівка» у вівторок бере як мінімум 1 очко в матчі проти  джулинського «Колоса», то в заключному турі ми побачимо по суті золотий матч команд Орлівки та Шляхової.

Перший дивізіон

ФК «Теплик» - «Монте» (Монастирище) – 3:7 (1:4)

Удари в площину: 24 (15+9) – 18 (10+8). Фоли: 5 (1+4) – 4 (1+3).

«Монте» виграє 10-й матч поспіль і повторює рекорд за кількістю перемог у СК «Шляхова». Загалом лідер першого дивізіону протягом усієї зустрічі впевнено контролював хід матчу і свого не прогаяв. На цей раз роль головного голеадора взяв на себе капітан команди Артур Бакіцький. Хоча тепличани мали шанс у першому таймі, після того, як Дмитро Бабійчук зробив рахунок 1:2, голкіперу Олегу Тертичному довелося кілька разів серйозно вступити в гру після небезпечних випадів лідерів ФК «Теплик», двох Олександрів - Білика та Довганя. Втім, ці двоє свої голи таки зуміли забити у другому таймі, але на той час рахунок вже був 1:6 і змінити щось було проблематично. У чотирьох матчах, що залишилися, команді з Монатирища достатньо набрати 4 очки, це за умови, що «Христинівка» візьме всі 12.

«Базис U 16» (Кочубіївка) – МФК «Христинівка» - 4:5 (3:2) по пенальті.

Удари в площину: 19 (10+9) – 18 (7+11). Фоли: 5 (2+3) – 4 (2+2).

Напевно, це був най видовищніший і захоплюючий матч суботи. Взагалі, всі поєдинки в першому дивізіоні пройшли в завзятій боротьбі з великою кількістю жорстких стиків та жовтих карток, відчувається, що ближче до фінішу чемпіонату всі без винятку команди починають більше думати про результат, прагнучи брати очки будь-що. «Христинівка» з «Базисом» знову як і першому колі закінчили основний час унічию 4:4 і знову команда Юрія Грищенка була точнішою у серії пенальті. Для молодої команди з Кочубіївки це вже четверта серія пенальті у 10 турах (2 перемоги). До середини першого тайму після голів Юрія Безверхого та Павла Руденка номінальні гості повели 0:2 і чесно кажучи не було жодних передумов для того, аби христинівська команда втратила перемогу в основний час. Проте, ще до перерви Євген Мельник та Олександр Борисюк рахунок зрівняли, а в середині другого тайму після гол Назара Ковтуна та Миколи Вертопряха «Базис» впевнено вигравав 4:2. І ось тут слово взяв найкращий снайпер «Христинівки» - Дмитро Моргай. Йому за 46 секунд вдалося зрівняти рахунок, а завдяки переможному удару в серії пенальті довести справу до хет-трику. У наступному турі команді Давиденка та Теплякова належить зіграти багато в чому доленосний поєдинок з медальним відтінком проти ФК «Теплик».

«Граніт-2» (Старі Бабани) – ФК «Устя» - 2:3 (1:1) по пенальті.

Удари в площину: 18 (11+7) – 22 (9+13). Фоли: 3 (3+0) – 7 (5+2).

Це був перший матч, у якому найкращий бомбардир першого дивізіону Олександр Решітник пішов з поля без забитого голу. Для устянської команди все починалося непогано. На 10-й хвилині Микола Гончарук відкрив рахунок, але замість того, щоб закріпити свою перевагу, гравці в зеленій формі впали в якусь істерію, займалися з'ясуванням стосунків з суперниками і суддями, взагалі направили всю енергію не в те русло, в яке слід було. Тим часом, дисциплінований та терплячий «Граніт-2» перед самою перервою, після помилки захисників «Устя» зрівнює рахунок (Вадим Кирилюк), а на 25-й хвилині Михайло Йовенко в дотик забиває свій 24-й гол у чемпіонаті. Від поразки в основний час ФК «Устя» врятував все той же Гончарук за 1 хв. 24 сек. до фінальної сирени. А в серії пенальті голкіпер Василь Марушкевич відбив 3 удари з 5, чим приніс своїй команді ще одне бонусне очко. ФК «Устя» продовжує боротьбу за медалі, відстаючи від 3 місця на 5 очок при грі в запасі.

ФК «Колодисте» - «Сокіл» (В.Киріївка) – 3:4 (3:3)

Удари в площину: 27 (14+13) – 20 (13+7). Фоли: 6 (4+2) – 6 (3+3).

Більшість ігрового часу цього матчу м'яч знаходився в повітрі. Голкіпери Олег Данилюк та Олександр Погребняк від гріха подалі просто жбурляли його один одному через весь майданчик. У такій грі щасливий квиток вдалося витягнути «Соколу», точніше, його капітану Павлу Мазуренку. Саме він на 13-й хвилині відкрив рахунок і він же за 2:34 до сирени приніс своїй команді першу перемогу в основний час у цьому чемпіонаті. Хоча, по тому що відбувалось на майданчику, виграти могла також і команда з Колодистого. Другий тайм пройшов за їхньої явної переваги, але забити так і не вийшло, відсутність Валерія Легедзи давалася взнаки. Після того, як Олександр Швець у своєму дебютному матчі зробив рахунок 0:2, номінальним господарям з 16-ї по 18-у хвилини вдався справжній гольовий спурт. Забивали Олег Балаховський, Вадим Заєць та Олександр Горбенко – 3:2. Але перед самою перервою Олег Куцій входить віч-на-віч з голкіпером і зрівнює рахунок. У другому таймі «Колодисте» мало більше моментів, набагато частіше вони били в площину воріт, але забив вже вищезгаданий Мазуренко. Команда з В.Киріївки бере реванш за поразку у першому колі і йде з останнього місця.

«Граніт-2» (Старі Бабани) – «Базис U 16» (Кочубіївка) – 0:4 (0:1)

Удари в площину: 21 (14+7) – 24 (13+11). Фоли: 6 (4+2) – 8 (2+6).

У матчі заключного 14-го туру за абсолютно рівної гри, команді з Кочубіївки вдруге в чемпіонаті вдалося обіграти другу команду з Старих Бабанів. Причому голкіперу «Базису» - Владиславу Овчіннікову вдалося відбити 21 удар в площину своїх воріт і стати першим воротарем у всій Джулинській футбольній лізі кому вдалося записати в актив сухий матч. Причому за 34 секунди до сирени після перебору фолів командою з Кочубіївки юному голкіперу вдалося відбити удар Михайла Йовенка з 10-метрової позначки. «Базис» завойовує найважливіші 3 очки і поки що перебує на 3-му місці і в наступному турі нас чекає головна битва за 3 місце: ФК «Теплик» - «Базис  U 16».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних