Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з працівниками апарату та структурних підрозділів Джулинської сільської ради

Дата: 28.03.2022 08:55
Кількість переглядів: 198

28 березня 2022 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ провів щотижневу оперативну нараду за участю секретаря сільської ради Галини ЩАВІНСЬКОЇ, своїх заступників, керівників  структурних підрозділів сільської ради та її апарату.

Джулинська сільська рада працює 33 день в посиленому режимі. Найважливішими завданнями на сьогодні є: допомога Збройним Силам України, збір гуманітарної допомоги, прийом та реєстрація переселенців. На цьому наголосив сільський голова Петро ШВЕЦЬ.

Очільник громади проінформував про поїздку до земляків у Миколаївську область. Наголосив, що в Джулинській громаді ситуація спокійна та контрольована. Однак гостро постає питання виникнення пожеж на території населених пунктів. Нагадав, що спалювання сухостою тепер карається як диверсія. 03 березня 2022 року внесено зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.

В обґрунтуванні йдеться, що під час воєнного стану ці дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців і знижують обороноздатність країни.

Застерігаємо, що відтепер такі дії розцінюються, як кримінальний злочин, який передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури здійснюється у визначеному порядку.

До онлайн-навчання із числа внутрішньо переміщених осіб у Джулинській громаді долучилось 48 переміщених дітей.

Крім того, на нараді заслухано інформацію стосовно внутрішньо переміщених осіб. Адже для підтвердження статусу внутрішньо переміщеної особи необхідно звернутися до спеціаліста Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Джулинської сільської ради (Сивак Марія Яківна, робоче місце – центр надання адміністративних послуг) та в старостати громади.

Після звернення особи, уповноважений орган реєструє заяву з формуванням електронної справи з використанням інформаційних систем Мінсоцполітики для включення інформації про внутрішньо переміщену особу до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб та видає довідку, що підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи.

Нагадуємо жителям громади, що комендантська година триває з 22 години до 6 години ранку наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки. Також просимо жителів громади дотримуватися режиму світломаскування у період комендантської години й оголошення повітряної тривоги.

Велика подяка усім жителям, хто оперативно відгукується на всі заклики, працює в посиленому режимі.

Разом ми сильні. Україна – це ми! Сьогодні ми всі – надійний тил для наших захисників! Зберігайте спокій та довіряєте лише офіційним джерелам інформування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.