НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ГАЙСИНСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ІНФОРМУЄ:

Дата: 12.04.2022 13:42
Кількість переглядів: 244

Шановні аграрії! Ви вже розпочали проведення комплексу весняно-польових робіт задля забезпечення майбутнього урожаю. Проте сьогодні, особливо в умовах агресії російської федерації проти України необхідно не забувати про шахраїв. Нагадуємо, щоб не стати жертвами шахрайських дій, перераховуйте кошти вже після отримання замовленого товару (насіння, пальне тощо), або здійснюйте відповідні грошові операції лише з перевіреними постачальниками.

Як діяти в разі виявлення підозрілих предметів? Все що потрібно зробити — це негайно припинити усі роботи в районі виявлення вибухонебезпечного предмета (предметів) та негайно зателефонувати до служби порятунку за номером 101 або у відділення поліції за номером 102. Попередьте перехожих про можливу небезпеку. Очікуючи на прибуття рятувальників, огородіть чимось небезпечне місце та відійдіть від знахідки на безпечну відстань (100 м).

Шановні жителі району! Повідомляємо вам, що ситуація в районі контрольована, але вкотре закликаємо вас не втрачати пильності. Після оголошення повітряної тривоги обов’язково сховайтеся у безпечному місці.

Суворо дотримуйтеся вимог комендантської години, не виходьте на вулиці та інші громадські місця. 

Зберігайте спокій, користуйтеся лише офіційними джерелами інформації. Перемога буде за нами!

 

Нагадуємо, що відповідно ч. 1 ст. 130 КУпАП передбачено відповідальність для водіїв у вигляді штрафу в розмірі 17 000 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік, для інших осіб – штраф 17 000 грн.

За ч.2 - штраф у розмірі 34 000 грн.; позбавлення права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого; адміністративний арешт на строк 10 діб із позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних