День пам'яті про аварію на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2022 08:02
Кількість переглядів: 183

Фото без опису26 квітня 2022 року виповнюється 36 років з того дня, коли ядерна катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції розділила наше життя на «до» і «після», а назва мало кому відомого до тієї пори українського містечка перетворилася на синонім трагедії всесвітнього масштабу. Трагедії, наслідки якої остаточно не подолані й до сьогодні. Вона назавжди змінила життя сотень тисяч людей і на сотні років зробила непридатними для постійного проживання людини понад 2,5 тисячі квадратних кілометрів території нашої держави.

Чорнобиль – це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків – пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які відправились на зустріч невідомій небезпеці, виявивши жертовність та високий патріотизм зупиняючи ядерну катастрофу. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу  і подальшого розповсюдження радіації.

Доземний уклін та найщиріші слова вдячності ліквідаторам, за їх сміливість та відвагу, за високу громадську позицію. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Ця подія завжди буде об’єднувати всіх нас одним спогадом, однією печаллю, однією надією. Чорнобильська трагедія не повинна повторитись!

36 років тому,  український народ мужньо вистояв проти невидимого  атома, не менш жорстокішого ворога від сьогоднішнього  нападника. Велике прагнення  в ці дні до життя та незалежності, сила духу всіх українців є запорукою того, що  перемога в російсько-українській війні обов’язково буде за Україною! За її мужнім та вільним народом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних