Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гайсинське РУП ІНФОРМУЄ

Дата: 26.04.2022 11:01
Кількість переглядів: 340

За період з 18 по 24 квітня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 431 повідомлення та заява громадян про злочини та інші події, з них 43 з ознаками кримінальних правопорушень

 

За вказаний період на території району зареєстровано 10 фактів спричинення тілесних ушкоджень, слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), тривають досудові розслідування.

Зокрема, серед порушень, які було зафіксовано: шість кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту); три кримінальних провадження за ч. 2 ст. 263 (Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу); три кримінальних провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження), одна крадіжка.

Крім того, 20 квітня надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в смт. Тростянець водій автомобіля перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Після зауваження військових територіальної оборони, чоловік розпочав рух автомобілем, проте його швидко заблокували. Після чого водій авто кинув в правоохоронців гранату. На щастя, вона не спрацювала. За даною справою чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, правопорушнику загрожує покарання до семи років позбавлення волі згідно ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України та ч. 1 ст. 263 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв).

Протягом минулого тижня поліцейські зафіксували 16 фактів керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 8 – Гайсинська, 4 – Тростянецька, 2 – Бершадська і 2 – Ладижинська громади. На водіїв-правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи відповідно до ст.130 КУпАП.

23 та 24 квітня у м. Гайсин та територіальних громадах району поліцейські спільно з військовослужбовцями районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки забезпечували охорону публічного правопорядку під час святкових богослужінь з нагоди відзначення Великодня. Порушень громадського порядку не зафіксовано.

Поліція Гайсинщини вдячна всім мешканцям району за дисциплінованість та розуміння, з якими вони поставились до обумовлених тимчасових обмежень.

Сьогодні поліцейські Гайсинського районного управління поліції продовжують працювали в посиленому режимі.

Звертаємося до  батьків! На час воєнного стану приділіть особливу пильність до своїх дітей, адже їхня безпека – понад усе! Не залишайте малолітніх дітей самих, навіть на короткий час. Слідкуйте де та з ким ваша дитина проводить вільний час. Постійно тримайте зв’язок з дітьми. Пам’ятайте,  у разі виникнення будь-якої небезпечної ситуації, телефонуйте на лінію «102».

Шановні мешканці та гості Гайсинського району! Будьте взаємоввічливими, терпимими один до одного, не порушуйте публічний порядок та у жодному випадку не сідайте за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                               Ігор Соломон

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.