Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з працівниками апарату та структурних підрозділів Джулинської сільської ради

Дата: 02.05.2022 08:45
Кількість переглядів: 159

02 травня 2022 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ провів щотижневу оперативну нараду за участю секретаря сільської ради Галини ЩАВІНСЬКОЇ, своїх заступників, керівників  структурних підрозділів сільської ради та її апарату.

Джулинська сільська рада працює 68 день в посиленому режимі.

В повному обсязі в умовах воєнного стану надаються соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та малозабезпеченим сім’ям, в тому числі переміщеним особам, які тимчасово перебувають на території громади.

Про організацію освітнього процесу в період дії правового режиму воєнного стану доповіла начальник відділу освіти, культури та спорту Руслана Руденко. Вона, зокрема, повідомила, що триває дистанційне навчання у школах. 38 дітей з родин вимушених переселенців займаються на онлайн-уроках. З громади вибуло 88 школярів, із них – 77 навчаються дистанційно в закладах освіти нашої громади, а 11 – в закордонних школах.

Окрім того, як зазначила Руслана Вікторівна, до Дня вишиванки у Джулинській громаді оголошується конкурс #Джулинська ТГ_Вишиванка. Умовами передбачено записати відео із піснею «Ой у лузі червона калина». При цьому необхідно бути у вишиванці чи в іншому вбранні з патріотичною символікою. До 10 травня цього року відеоролик треба надіслати Джулинському Центру культури і дозвілля (директор Галина Василюк) у мережі фейсбук. А 11 травня дане відео буде розміщено на сторінці центру, де і відбудеться підсумкове голосування. Переможців буде визначено за найбільшою кількістю вподобайок (будуть рахуватись тільки на сторінці Джулинського ЦКД) під відповідною публікацією і троє кращих призерів відзначено грошовими нагородами.

Значну увагу під час апаратної наради було приділено питанню проведення благоустрою населених пунктів, яке проводиться в громаді уже протягом місяця.

На завершення наради, сільський голова Петро Швець висловив вдячність усім жителям громади, хто допомагає з організацією продуктів харчування, за надання підтримки захисникам та гуманітарної допомоги нашим переселенцям і зазначив, що усі повинні розуміти – війна триває і тільки постійно допомагаючи нашим захисникам, ми наближаємо перемогу. Ми всі ОБ'ЄДНАЛИСЯ та працюємо на перемогу.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА. ВСЕ БУДЕ ПЕРЕМОГА!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.