Бершадський відділ Гайсинської окружної прокуратури ІНФОРМУЄ:

Дата: 10.05.2022 13:16
Кількість переглядів: 270

            Фото без опису

 

До 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено особу за зберігання, перевезення та пересилання з метою збуту наркотичних засобів та скеровано до суду обвинувальний акт відносно осіб, які збували канабіс

 

Гайсинською окружною прокуратурою підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 37-річного раніше судимого за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів жителя  Вінницької області, який за попередньою змовою з іншою особою організували схему збуту наркотичного засобу – метадону.

Так, на виконання злочинних домовленостей, спільник переслав обвинуваченому посилку, в якій знаходилось 24 згортки з наркотичним засобом вагою майже 3 г, що є великими розмірами відповідно до експертного висновку, шляхом його передання водію рейсового автобусу сполученням «Вінниця - Ладижин». Після отримання обвинуваченим переданого йому наркотичного засобу на території автовокзалу у м. Ладижин, його було викрито працівниками служби безпеки України та затримано.

Прокурором доведено винуватість вказаної особи у вчиненні злочину та Бершадським районним судом Вінницької області його засуджено до покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна.

Крім того, Гайсинською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 317, ч. 1 ст.309 КК України у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох місцевих жителів Бершадської територіальної громади 21-го та 17-ти років, які обвинувачується у неодноразовому збуті на території громади наркотичного засобу - канабісу та наданні приміщення для його вживання із залученням неповнолітніх осіб.

На разі 21-річний спільник тримається під вартою.

У разі доведення винуватості вказаних осіб в судовому порядку їм загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк на строк від шести до десяти років.

 

 

Начальник Бершадського відділу

Гайсинської окружної прокуратури                             Максим ДЖУЖУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних