Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Впродовж минулого тижня поліцейські Гайсинського районного управління поліції відреагували на 420 повідомлень громадян

Дата: 16.05.2022 16:03
Кількість переглядів: 209

 

У період з 9 по 15 травня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 420 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, з них 46 злочинів мають ознаки кримінальних правопорушень, в тому числі: 11 – крадіжок, 7 – шахрайств, 6 - злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 3 – незаконний обіг вогнепальної зброї, 2 - нанесення тілесних ушкоджень, 2 - незаконне заволодіння транспортним засобом, 1 - порушення правил поводження зі зброєю та 1 дорожньо-транспортна пригода.

9 травня оперативники розшукали двох правопорушників за підозрою у незаконному заволодінні мопедом та вчиненні крадіжок:

  • до поліції із заявою про крадіжку електроінструментів, бензопили та електричного обладнання звернувся 26-річний мешканець Бершаді. Поліцейські затримали підозрюваного, раніше судимого за вбивство та майнові злочини 43-річного місцевого жителя;
  • до поліції звернулася 34-річна жителька Теплицької територіальної громади з повідомленням про незаконне заволодіння мопедом та викрадення електричних інструментів. Оперативним шляхом поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий за аналогічні злочини 33-річний житель цієї ж громади.

Обох зловмисників затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За вчинене крадіям загрожує до 8 років позбавлення волі.

10 травня працівники Гайсинського районного управління поліції встановили та затримали водія автомобіля, причетного до автопригоди (сталась 9 травня в м. Гайсин на вулиці Заводській близько 23 години), внаслідок якої загинув 51-річний місцевий житель. Ним виявився 36-річний гайсинчанин. За цим фактом слідством розслідується кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

11 травня працівники поліції затримали 51-річного жителя м. Бершадь за крадіжку велосипеда. За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

13 травня поліцейські затримали раніше судимого 22–річного жителя Ладижина. За крадіжку з магазину йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Також протягом минулого тижня поліцейські зафіксували 15 фактів керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 3 – Бершадська 3 – Гайсинська, 3 – Теплицька, 3 – Тростянецька і 2 - Ладижинська громади. На водіїв-правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи відповідно до ст.130 КУпАП.

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, з 16 травня в Україні відновлюють роботу камери фіксації порушень правил дорожнього руху. «Фіксація порушень ПДР — це одна зі складових частин забезпечення безпеки громадян. А також — це один із показників загальної цивілізованості держави», — резюмував очільник МВС.

Поліцейські продовжують відвідувати внутрішньо переміщені сім’ї та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, а також доставили їм речі першої необхідності.

Особовий склад Гайсинського районного управління поліції продовжує сумлінно нести службу задля забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в районі.

Спільними добрими справами наближаємо нашу Перемогу!

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                               Ігор Соломон

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.