21 червня розпочинається другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ

Дата: 22.06.2022 08:02
Кількість переглядів: 259

Фото без опису21 червня розпочинається другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ, який буде здійснюватися через інформаційну сторінку https://zno.testportal.com.ua/info/login, де у спеціальній формі потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому зручніше буде складати тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, в Україні чи за кордоном?

Важливо! Якщо кількість вступників, які хочуть складати тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку. 

Крім того, кількість робочих місць для учасників у закордонних тимчасових екзаменаційних центрах було створено з урахуванням даних першого етапу реєстрації, а також можливостей закордонних партнерів.

Якщо маєте можливість визначитися з містом тестуванням не відкладайте до останнього моменту, щоб не довелося вибирати з-поміж доступних міст через збільшення учасників у необхідному місті.

Другий етап триватиме до 7 липня.

«На цьому етапі потенційні учасники, які підтвердили бажання складати НМТ у період з 20 травня до 7 червня, мають остаточно визначитися з населеним пунктом, де їм буде зручно проходити тестування», - інформує Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Можливість завантажити запрошення-перепустку з’явиться тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ (після 12 липня). У перепустці буде зазначено дату, час і місце основної сесії.

Вступникам, які з 20 травня до 7 червня підтвердили участь у НМТ і хотіли б скласти тестування в додаткову сесію, потрібно пропустити другий етап вибору місця проходження НМТ під час основної сесії, а підтвердити участь у додатковій сесії і протягом із 8-18 липня вибрати із запропонованого переліку країну/місто, де бажають скласти тестування.

Основна сесія НМТ відбуватиметься у 21 області України і місті Києві та містах 23 країн.

У додаткову сесію учасники зможуть скласти тестування також у США (м.Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, та м.Сакраменто, штат Каліфорнія), Німеччині (м.Берлін), Фінляндії (м.Гельсінкі) й Люксембурзі (м.Люксембург), Словенії (м.Марібор), Швейцарії (м.Берн). У Німеччині НМТ буде проходити в університетах.

Основне про національний мультипредметний тест https://testportal.gov.ua/osnovne-pro-nmt/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних