Нарада з працівниками апарату та структурних підрозділів Джулинської сільської ради

Дата: 08.08.2022 08:42
Кількість переглядів: 329

08 серпня 2022 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ провів щотижневу оперативну нараду за участю секретаря сільської ради Галини ЩАВІНСЬКОЇ, своїх заступників, керівників  структурних підрозділів сільської ради та її апарату.

Сільський голова коротко охарактеризував ситуацію в громаді за минулий тиждень, зокрема, наголосив на тому, що в умовах військового часу ми працюємо не менше, ніж у мирний час.

Постійно в центрі уваги залишаються питання виконання дохідної частини бюджету, раціонального використання коштів.

Обговорено хід підготовки закладів освіти до нового навчального 2022-2023 року. Головний спеціаліст відділу освіти, культури і спорту сільської ради Ольга Яценко доповіла, що закон про освіту в Україні наділяє суб’єктів освітньої діяльності правом автономії самоврядування і саме на місцях ухвалюватиметься рішення про те, в якому форматі проводитиметься навчання в новому навчальному році, на підставі рішення педради. Окрім того Ольга Іванівна також наголосила, що батьки самі обиратимуть для своєї дитини формат навчання: очний, змішаний чи дистанційний.

Зупинилися на питанні благоустрою громади.

Заступник сільського голови Роман Кравець зазначив: «Роботи з благоустрою проводяться постійно. Це благоустрій населених пунктів громади та багато іншого».

Під час наради також заслухано інформацію головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірини Герасимчук про стан роботи медичних закладів громади, зокрема, наголошувалось на продовженні кампанії з вакцинації населення.

Начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров'я сільської ради Тетяна Усатюк доповіла про роботу з соціально вразливими категоріями населення та забезпечення потреб  ВПО.

На завершення наради, Петро Васильович наголосив про необхідність вчасного і ефективного виконання поставлених доручень і завдань.

Все буде добре!

Все буде УКРАЇНА!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних