Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОВ "АГРОФІРМА "ДЖУЛИНКА" ІНФОРМУЄ:

Дата: 23.09.2022 15:22
Кількість переглядів: 355

Повідомлення про намір отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Джулинка» (юридична адреса 20351, Черкаська обл., Уманський р-н, смт Бабанка, вул. Соборна, 4) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Основним видом діяльності товариства є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

ТОВ «Агрофірма «Джулинка» Майданчик №2 розташований за адресою 24450, Вінницька обл., Гайсинський (Бершадський) р-н, с. Джулинка, вул. Грушевського, 30 та оточений з пн. – с/г угіддями; з пд. – с/г угіддями; із зх. – с/г угіддями; із сх. – с/г угіддями. Найближча відстань від джерел викидів до житлових забудов  становить 380 м. На території Майданчика №2 знаходяться котел твердопаливний, обладнання для обробки с/г продукції, зерносклади, резервуар для зберігання ДП, колонка ДП, зварювальний пост, металообробні верстати. В процесі виробничої діяльності в атмосферу викидається пил, азоту оксид, азоту діоксид, вуглецю оксид, вуглецю діоксид, заліза оксид, марганцю оксид, в кількості 10 т/рік.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від товариства не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі санітарно-захисної зони. Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом місяця з дати подачі повідомлення в місцеві засоби масової інформації  Вінницькою ОДА (ОВА) за адресою: 21050, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70; тел. (0432) 65-17-67, 65-17-54, 0 800 216 433, електронна пошта: oda@vin.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.