Нарада з працівниками апарату та структурних підрозділів Джулинської сільської ради

Дата: 26.09.2022 08:45
Кількість переглядів: 146

Фото без опису26 вересня 2022 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ провів щотижневу оперативну нараду за участю секретаря сільської ради Галини ЩАВІНСЬКОЇ, своїх заступників, керівників  структурних підрозділів сільської ради та її апарату.

215 день боротьби героїчного протистояння російським загарбникам. На сьогодні одним  з головних завдань влади – це життєзабезпеченість та безпека всіх жителів громади, розпочинаючи нараду, зазначив Петро Васильович.

Під час роботи обговорили ряд важливих поточних питань.

Начальник відділу освіти, культури і спорту сільської ради Руслана Руденко розповіла як проходить навчальний  процес  в дошкільних та шкільних установах громади, підготовка теплових господарств, про заходи щодо відзначення в громаді Всеукраїнського дня бібліотек та Дня вчителя.

Під час наради також заслухано інформацію головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірини Герасимчук про стан роботи медичних закладів громади, зокрема, наголошувалось на продовженні кампанії з вакцинації населення. В наявності є вакцини коронавак та файзер. Як зазначила Ірина Володимирівна, всі медичні заклади в громаді працюють в штатному режимі, проводяться роботи щодо підготовки теплових господарств, лікарі здійснюють прийом хворих, надають відповідні консультації, а також виписують рецепти на лікування.

Начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров'я сільської ради Тетяна Усатюк доповіла про роботу з соціально вразливими категоріями населення та забезпечення потреб  ВПО. 70 осіб, із числа сімей та родин наших Захисників отримали ордери на паливні дрова.

Наталія Легкун, керівник установи «Центр надання соціальних послуг» Джулинської сільської ради повідомила про вручення продуктових наборів громадянам, отримувачам соціальної послуги «Догляд вдома» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Інспектор з цивільного захисту Станіслав Олексій розповів про стан підготовки протирадіаційних укриттів на території громади.

Начальник управління фінансів сільської ради Олена Карпінська інформувала про сільський бюджет, його виконання та показники.

Про проведене засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті сільської ради, проведення обстеження умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, профілактичних бесід з батьками та роз’яснень наслідків неналежного виконання ними батьківських обов’язків доповіла начальник служби у справах дітей Людмила Паламарчук.

Питання, які потребують детального вивчення, сільський голова Петро Швець взяв під особистий контроль.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних