ТОВ «Світанок-Агросвіт» придбав автомобіль для земляків-військовослужбовців

Дата: 28.09.2022 11:40
Кількість переглядів: 193

Фото без описуАдміністрація ТОВ «Світанок-Агросвіт» с.Шляхова (директор Ковбасюк Олег Іванович) придбала та передала землякам, які служать в Збройних Силах України всюдихідний автомобіль.

«Ця машина уже знаходиться на передовій в Херсонській області, там, де тривають активні бої. Хлопці їздитимуть, перевозитимуть амуніцію, боєприпаси», - каже Ярослав Венярський, один із тих, хто передавав дане авто.

Перед відправленням на фронт автомобіль пофарбували, відремонтували та замінили деталі. Перебрали майже всю ходову, замінили шарові опори, сайлентблоки, тяги стабілізатора, задні амортизатори, ресори. Замінили всі оливи, фільтри, де були якісь підтікання. Все зробили, щоб хлопці на передовій найближчим часом не мали з нею клопотів.

Як зазначив керівник товариства, депутат Джулинської сільської ради Олег Ковбасюк, від початку повномасштабного вторгнення росії ми ніколи не стояли осторонь, тому що Україна – це наша батьківщина, тут наш дім. Чим можемо, тим і допомагаємо від душі. Дай, Боже, це не перший і не останній автомобіль, який ми купили для потреб Збройних Сил України.

Окрім того, ми завантажили машину продуктами харчування, водою.

Військовослужбовці дякують працівникам ТОВ «Світанок-Агросвіт» за подарунок, адже потреба в автомобілях на фронті є велика. Конкретний вчинок, який заслуговують на повагу. І якщо кожен по краплинці вноситиме свій внесок, то хлопці на фронті відчуватимуть, що вони там не самотні, що за ними стоять ті, хто живе в тилу під відносно мирним небом. І це наближає нашу Перемогу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних