Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Джулинській громаді відкрито дві місцеві пожежні команди

Дата: 04.10.2022 13:59
Кількість переглядів: 391

04 жовтня 2022 року в Джулинській громаді відбулися заходи, присвячені відкриттю місцевих пожежних команд в селах Джулинка та Шляхова.

З нагоди їх відкриття, в заходах взяли участь: начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, полковник служби цивільного захисту Руслан Богданович Шевчук, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, полковник служби цивільного захисту Олег Олександрович Андрущенко, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, полковник служби цивільного захисту Олег Володимирович Сторожук, виконуючий обов’язки начальника Гайсинського районного сектору Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, підполковник служби цивільного захисту Володимир Михайлович Лемещук та Джулинський сільський голова Петро Васильович Швець.

Звертаючись до присутніх, Руслан Шевчук та Петро Швець привітали всіх із відкриттям пожежних команд, адже гарантування безпеки громадян є одним із найважливіших завдань держави і органів влади, а створення місцевого підрозділу, безпосередньо на території двох населених пунктів Джулинської громади, безумовно вплине на захищеність їх жителів.

Для забезпечення роботи підрозділів у короткий термін було проведено внутрішнє оздоблення приміщень депо, благоустрій територій. Обидва приміщення обладнані кімнатами відпочинку для особового складу.

У новостворених командах, на даний час, нестимуть службу четверо місцевих жителів, які матимуть ще й офіційне працевлаштування та відповідну заробітну платню. Сільські вогнеборці, забезпечені бойовим та форменим одягом, спорядженням та необхідною пожежною технікою, ключі від якої рятувальникам МПК вручив Руслан Шевчук та побажав їм гідно виконувати свій професійний обов’язок на благо жителів громади.

Опісля всі бажаючі мали змогу, оглянути приміщення місцевих пожежних команд.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.