Тримаймо наш Джулинський стрій разом – з вірою у Перемогу!

Дата: 19.10.2022 11:52
Кількість переглядів: 119

Фото без опису238-й день повномасштабної війни російського агресора проти України. 238- день Джулинська громада гуртується у підтримці Захисників рідної землі. Єднається у допомозі рідним, близьким, знайомим і незнайомим, кого зачепила ворожа навала. Наші земляки із неабияким хвилюванням отримують вдячність за кожен крок, кожне слово, кожну добру справу.

Тож сьогодні сільський голова Петро Швець разом зі своїм першим заступником Ніною Кравець висловили слова подяки за благодійну, волонтерську допомогу військовослужбовцям ЗСУ, бійцям тероборони, постраждалим від рашистських загарбників, а також вручили Почесні грамоти та подяки від імені голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового та начальника Гайсинської районної  військової адміністрації Людмили Головашич депутату Вінницької обласної ради, директору ТОВ «Прогрес» Олександру Кавуну, депутату Джулинської сільської ради, директору ТОВ «Світанок-Агросвіт» Олегу Ковбасюку, секретарю сільської ради Галині Щавінській, директору Шляхівського ліцею Людмилі Кравець, директору Дяківської гімназії Олександру Шевченку, директору Центру культури і дозвілля Джулинської сільської ради Галині Василюк, директору закладу «Джулинська публічна бібліотека» Нелі Шкурат, директору закладу дошкільної освіти «Веселка» (ясла-садочок) с.Джулинка Ганні Думанській, волонтеру Руслану Когуту.

Вітаючи нагороджених, Петро Швець щиро подякував їм та їхнім колективам за своєчасну та необхідну допомогу у такий складний і не простий час. За те, що не залишились і не залишаються осторонь проблем військових і людей в умовах воєнного стану, всіляко намагаються внести частку своєї душі і праці у нашу спільну мету – Перемогу над ворогом. Перемога України прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!

У свою чергу, кожен із добродіїв подякував за нагороду і зазначив, що ці щирі і зворушливі слова надихають на нові добрі справи, надають нових сил і твердості в обраному шляху допомагати нашим бійцям, спонукають не зупинятися, не дивлячись ні на які зовнішні обставини та перепони.

Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних