Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Дата: 04.11.2022 08:07
Кількість переглядів: 269

Фото без описуІнформуємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 2022 р. № 1185 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 170» (далі – постанова КМУ № 1185) запроваджено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 170 «Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон».

Відтак, територіальні органи/територіальні підрозділи ДМС, посольства або консульські установи України припиняють (з моменту набрання чинності постановою КМУ № 1185, тобто з 22 жовтня 2022 року) вчинення такої дії як продовження терміну дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон та внесення інформації про дітей до паспорта громадянина України для виїзду за кордон батьків дитини за наявності технічної можливості оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон засобами Єдиного державного демографічного реєстру.

З моменту набрання чинності постановою КМУ № 1185 продовжити термін дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон та/або внести інформацію про дитину можна у територіальних органах/територіальних підрозділах ДМС лише у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних