Джулинська громада готується до проведення весняної акції з благоустрою

Дата: 16.03.2023 12:48
Кількість переглядів: 154

Фото без описуЗ метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів громади у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення прийнято рішення виконавчого комітету Джулинської сільської ради від 16 березня 2023 року № 3/2 «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів громади».

Відповідним рішенням затверджено заходи  з організації щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади, що обов’язкові до виконання протягом всього періоду. 

Керівникам підприємств, установ, організацій та усім жителям громади рекомендовано вжити заходів, що спрямовані на поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою і приведення у належний санітарний стан прилеглих до адмінбудівель територій та присадибних ділянок. 

БЛАГОУСТРІЙ - СПРАВА СПІЛЬНА. НАВЕДЕННЯ НАЛЕЖНОГО ПОРЯДКУ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ ГРОМАДИ МАЄ СТАТИ СВІДОМИМ ПЕРЕКОНАННЯМ КОЖНОГО ЖИТЕЛЯ.

Кожен з нас, достатньо свідомо, має дбати про належний порядок навколишнього середовища, виховуючи собою наступні покоління...

Долучаймося! Робімо нашу Джулинську громаду кращою! Пам’ятайте чиста громада – це показник культури мешканців, які проживають у ній!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних