Доступ до Реєстру декларацій за кордоном. Чи існують обмеження?

Дата: 13.11.2023 09:15
Кількість переглядів: 122

До Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) часто звертаються декларанти, які вимушено перебувають за кордоном, стосовно можливості доступу до Реєстру декларацій (далі – Реєстр).

 

Повідомляємо, що обмеження на користування Реєстром за межами країни існують лише в рф, Китаї, Пакистані, Афганістані та Ірані. Також певні обмеження запроваджені деякими КНЕДП (наприклад Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг “Державна податкова служба” (далі – КНЕДП “ДПС”) для використання КЕП на деяких ресурсах).

 

В такому випадку радимо декларантам звернутись до КНЕДП “ДПС” з проханням розблокувати вашу ІР-адресу задля можливості користуватися КЕП з-за кордону. Контакти КНЕДП: https://ca.tax.gov.ua/contacts.

 

Крім того, існує можливість доступу до Реєстру за допомогою VPN з українськими ІР-адресами. Просимо користувачів заздалегідь потурбуватися про наявність чинного КЕП та звернутися до відповідних органів.

 

Звертаємо увагу на те, що реєстри НАЗК можуть некоректно працювати із системами, підтримка яких не забезпечується компаніями-розробниками. Це стосується, зокрема, систем Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 98, Windows 95, а також мобільних пристроїв.

 

Тому НАЗК рекомендує використовувати операційні системи Windows 10 або 11, MacOS, CentOS, Ubuntu, а також браузер Google Chrome, оновлений до останньої версії. Не радимо подавати декларацію за допомогою своїх мобільних пристроїв чи планшетів.

 

Більше відповідей на запитання щодо технічної допомоги у роботі з Реєстрами ви можете знайти тут. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних