Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 4 сесія сільської ради ОТГ

Дата: 24.04.2017 17:08
Кількість переглядів: 824

Наприкінці лютого відбулася позачергова 4 сесія першого скликання Джулинської ОТГ. Зібрання відбувалося жваво, дискусійно, практично. Мова йшла про участь громади в 14 обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Вінниччини,

про затвердження проектно-кошторисної документації на будівництво модульної котельні та встановлення котлів у ДНЗ “Веселка” с.Джулинка.

Також депутати прийняли рішення щодо затвердження проектно-кошторисної документації на реконструкцію приміщення ЦНАПу. Так називається центр надання адміністративних послуг населенню, який планується відкрити на першому поверсі Джулинської сільської ради. Обговорили питання співфінансування державної програми “Шкільний автобус”. На придбання транспортного засобу необхідно виділити з місцевого бюджету 30 % коштів від його вартості, 70 % фінансується державою. Автобус буде підвозити дітей та дорослих з Хмарівки, Чернятки, Берізок Бершадських  до Джулинки.

Обговорили питання виділення коштів на придбання електронасосу на ФАП с.Берізки Бершадські, питання реконструкції водогону у Хмарівці.

Також на сесії було затверджено місцеву символіку - герб Джулинської ОТГ, інструкцію про порядок ведення та обліку документів, що містять службову інформацію.

 Було розглянуто і земельні питання. Зокрема, про виділення земельних ділянок учасникам АТО: Івану Федорчуку, Віталію Дудіну з Берізок Бершадських та Марині Стачук із Джулинки.

На завершення сесії, голова Петро Швець дав завдання депутатам вивчити думку людей та подати на їх основі пропозиції до плану стратегічного розвитку ОТГ на період до 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.