Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч Джулинської ОТГ з керівниками Головного управління Пенсійного Фонду України у Вінницькій області

Дата: 22.06.2017 17:53
Кількість переглядів: 822

21 червня відбулася робоча зустріч представників  Пенсійного фонду України та Джулинської об’єднаної територіальної громади. До Джулинської сільської ради, де здійснюється  обслуговування громадян, з робочим візитом завітали начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака, начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Надія Зеленіна,

а також начальник Бершадського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Світлана Клітченко та її перший заступник Людмила Іванова. 

Зустріч відбулася у форматі «круглого столу», під час якого заступник сільського голови Роман Кравець інформував про хід виконання Угоди про співпрацю між Джулинською ОТГ та Бершадським  об’єднаним управлінням Пенсійного Фонду України, укладеною у березні цього року. Також він повідомив про створення відповідних умов для того, щоб фахівці управління щопонеділка та щосереди здійснювали прийом громадян у Джулинській сільській раді: обладнане робоче місце, розміщення інформаційних матеріалів.

Начальник соціально-гуманітарного відділу ОТГ Руслана Руденко повідомила про можливості громади щодо інформування жителів про відповідні послуги. Зокрема, через офіційний веб-сайт Джулинської ОТГ, місцеву газету «Моя громада", а також через депутатів ОТГ, які проводять роботу з виборцями.

Директор Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло Шевчук акцентував увагу на важливості зустрічей та "круглих столів" у колективах навчальних закладів громади, ініційованих Бершадським об'єднаним управлінням Пенсійного Фонду України. 

На зустріч з представниками Пенсійного Фонду приїхали жителі сусідніх сіл:заступник директора школи Галина Сасюк з Берізок-Бершадських та головний агроном ТОВ "Надбужжя Плюс" Анатолій Джус з Хмарівки. Вони висловили думку громадян про практичне наближення послуг до людей. Зокрема, зробили акцент на тому, що з Хмарівки до райцентру необхідно добиратися не менше 25 км, а до Джулинки - лише 15 км, та й автобус від Чернятки у напрямку Джулинки йде декілька разів на день. Люди економлять не лише кошти на дорогу, а й свій час.

Підсумовуючи зустріч, Олена Корчака наголосила на важливості процесів децентралізації та актуальності співпраці Пенсійного Фонду з громадами в умовах ОТГ. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.