Оголошено конкурс на отримання грантів для підтримки малого підприємництва

Дата: 27.11.2023 14:21
Кількість переглядів: 105

Фото без описуПроєкт «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації Acted при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголошує конкурс на отримання грантів, направлених на підтримку малого підприємництва Вінницької, Одеської і Чернігівської областей.

Метою програми є  допомога підприємствам, які постраждали від збройного конфлікту та які очолюють жінки або більшість працівників яких є жінками, для відновлення або підсилення діяльності, для розширення і створення нових робочих місць.

Сума гранту становить до 400 000 гривень.

Підприємства, очолювані жінками, заохочуються до подання заявок на цей конкурс. Основною метою проєкту SEED є підвищення економічної безпеки жінок і надання можливостей для їх самореалізації, економічного розвитку і активної участі у господарській діяльності, що спрямована, у міру можливостей,  на економічний розвиток громад і регіонів.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 22 грудня 2023 року. Заявки, які надійшли пізніше за встановлений термін, розглядатися не будуть.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити онлайн форму за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/4dYz8P9C і приєднати туди заповнений файл заявки у форматі Excel https://docs.google.com/.../159FaTxKxWUltDB8.../edit.. (заповнені усі три вкладки файлу), а також підписаний заявником файл у форматі pdf, який включає всі сторінки, ідентичні заповненому Excel-файлу. Назви файлів повинні мати наступну структуру:

BusinessGrantApplication_[Назва підприємства заявника].xlsx

BusinessGrantApplication_[Назва підприємства заявника].pdf

Більш детальна інформація про умови конкурсу (Call for Proposals Small Business Grants) та аплікаційна форма (Acted_BusinessGrantApplication) знаходяться у доданих файлах.

Для отримання додаткової інформації про умови конкурсу та процедуру подання заявок просимо звертатися: за телефоном Вінницька область +38 063 609 72 51 ( Вінницька область) або  написавши  листа на електронну скриньку: ukraine.seed@acted.org, з приміткою  «SBG_назва області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних