Нарада з працівниками апарату та структурних підрозділів Джулинської сільської ради

Дата: 08.01.2024 08:38
Кількість переглядів: 48

Фото без опису8 січня 2024 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ провів щотижневу оперативну нараду за участю секретаря сільської ради Галини ЩАВІНСЬКОЇ, своїх заступників, керівників  структурних підрозділів сільської ради та її апарату.

Насамперед, Петро Васильович, в чергове наголосив на тому, що  маємо якомога  активніше допомагати  нашим військовим, адже там, на передових рубежах  захисту нашої країни, де нині ведуться дуже активні бойові дії, вона дуже потрібна. А, повернувшись до  справ суто господарських, зазначив, що задля  того аби наша громада була успішною, усі маємо разом наполегливо працювати.

Секретар сільської ради Галина Щавінська акцентувала увагу присутніх на дотриманні  регламенту та порядку оформлення документації – вона має у повному обсязі відповідати правилам ведення діловодства; на недопущенні помилок у роботі – для чого керуватися  відповідними законами, постановами, інструкціями.

У свою чергу заступники та керівники прозвітували про зроблене на минулому тижні та обговорили найактуальніші питання. Йшлося про належне функціонування галузей освіти, медицини, культури,  житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, надання адміністративних послуг тощо.  

Також, начальник фінансового управління Олена Карпінська проінформувала, що бюджет минулого року виконано на 103,5 відсотків до затвердженого плану.

По завершенню наради, Петром Швецем були надані відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Будьмо відповідальними і впевненими у перемозі наших ЗСУ!

Вдалого робочого тижня!

Слава нашим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних