«Разом переможемо!»: офіційно стартував другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 07.02.2024 10:06
Кількість переглядів: 36

Фото без описуЯк повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, від Вінницької області до проєкту, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, долучились 492 заклади освіти.

«Загалом зареєстровано 1932 шкільні команди, які змагатимуться за першість у 5-ти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу»,  - розповів Сергій Борзов.

На Вінниччині другий етап «Шкільних ліг» стартував з товариської зустрічі баскетболістів двох ліцеїв Калинівської міської громади: «Дракони» з Корделівського ліцею та «Соколи» з ліцею с. Глинськ, з якими зіграли професійні спортсмени з БК «Вінниця», що в результаті підсилило емоції на майданчику.

Дівчата-черлідерки Вінницького гуманітарного ліцею №1 ім. М.Пирогова «Завзяті соболята» рішуче налаштовані на перемогу, адже готувалися до змагань дуже ретельно – тренувались щодня. Розповідають, що це чудова нагода продемонструвати свої сили на спортивній арені.

Вболівала та підтримувала юних спортсменів амбасадорка проєкту, Майстер спорту України, срібна та бронзова призерка Кубку світу з веслування на байдарках і каное, Марина Чорна.

За її словами, спорт - найкраща здорова альтернатива гаджетам, а ще це багато позитивних емоцій та хороша нагода знайти нових друзів.

Підтримати команди також завітала Учнівська рада Вінниччини. Її голова, Марія Гресько, подякувала Президенту України від усього учнівського самоврядування за таку чудову ініціативу в активізації учнівства до активного спортивного розвитку. Адже, як сказала Марія, у такий нелегкий час вкрай важливо виховувати в молоді згуртованість, витривалість, стресостійкість та командний дух, що можливо досягти за допомогою спорту.

До речі, відкриття ІІ етапу змагань на Вінниччині відбулася в спортивному комплексі «Здоров’я», що був зведений у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Варто наголосити, що спортивне дійство відбувається з дотриманням усіх правил безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних