Відбулося спільне засідання колегії Департаменту фінансів і Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА

Дата: 28.02.2024 10:10
Кількість переглядів: 49

Фото без описуЗавідувач сектору прогнозування доходів фінансового управління Джулинської сільської ради Валентина ЩАВІНСЬКА взяла участь у спільному засіданні колегії Департаменту фінансів і Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку «Підсумки соціально-економічного розвитку і виконання бюджету області за 2023 рік. Пріоритети та завдання розвитку Вінниччини на 2024 рік».

Колегія відбулась під головуванням заступників голови ОВА Сергія Здітовецького та Андрія Кавунця.

Від обласної військової адміністрації посадовці подякували органам місцевого самоврядування за підтримку наших військових, сприяння у релокації підприємств, надання допомоги як внутрішньо переміщеним особам, так і всім членам громад.

«Щодо пріоритетів соціально-економічного розвитку на місцях, основна увага має зосереджуватись на створенні належних умов для мешканців відповідних громад. Це питання комфортних умов проживання через розвиток комунальної та соціальної інфраструктури, а також створення належного економічного середовища в громаді, як передумови до можливості заробляти її мешканцям на гідне життя. Питання збереження людського потенціалу сьогодні так само важливе, як і питання залучення інвестицій. Люди та інвестиції – це те, за що конкурують не тільки території та регіони нашої країни, але й з сусідні держави»,- зазначив Сергій Здітовецький.

Під час засідання наголосили на необхідності використовувати всі доступні можливості із залучення міжнародних грантових коштів у соціальну та комунальну сфери, здійснювати підтримку бізнесу, зокрема - переробної промисловості (державні та місцеві програми, гранти, пільгові кредити, індустріальні парки), сприяти пошуку та відкриттю нових ринків для експорту місцевої продукції. Головне – не бути пасивними та використовувати кожен шанс задля покращення життя в громаді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних