Увага! Аукціон!!!

Дата: 20.03.2024 08:02
Кількість переглядів: 64

Фото без описуДжулинська сільська рада повідомляє, що в електронній системі ЗЕМАГРОСЕРВІС (https://zas.com.ua/uk/user/login) розміщено інформацію щодо продажу права оренди земельної ділянки водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом площа земельної ділянки 3,0584 га, що розташована на території Джулинської сільської ради, в межах с. Завітне, Гайсинського району, Вінницької області, кадастровий номер 0520487500:02:001:0084, по якому будуть проводитись торги у формі електронного аукціону. Електронний аукціон відбудеться 19 квітня 2024 року.

👉 Бажаючим взяти участь у земельних торгах у формі електронного аукціону необхідно зареєструвати свій особистий кабінет в електронній системі ЗЕМАГРОСЕРВІС та подати заяву з необхідними документами у визначений термін.

👉  Перелік документів, які подаються фізичними та юридичними особами для участі в земельних торгах у формі аукціону визначається відповідно до п. 29 Вимог щодо підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 року № 1013 та п. 7 ст. 137 Земельного кодексу України.

Земельні торги проводяться:

✅ у формі електронного аукціону  в режимі реального часу в мережі Інтернет, за результатами проведення якого укладається договір оренди земельної ділянки з переможцем земельних торгів, який запропонував найвищий розмір орендної плати, зафіксований під час проведення земельних торгів;

✅ за наявності не менше двох зареєстрованих учасників;

✅ за процедурою визначення переможця, під час якої учасники мають можливість поетапного збільшення своїх цінових пропозицій протягом трьох раундів торгів.

👉  Учасник протягом одного раунду торгів може один раз підвищити свою цінову пропозицію не менше, ніж на розмір мінімального кроку торгів (зробити крок торгів).

🔗 Із детальною інформацією щодо лотів земельних торгів можна ознайомитися в електронній системі ЗЕМАГРОСЕРВІС LRE001-UA-20240319-61612

📌 Додаткову інформацію з приводу участі у земельних торгах можливо отримати у відділі земельних відносин, архітектури та містобудування Джулинської сільської ради (с. Джулинка, вул. Соборна, 1)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних