Бдагодійний ярмарок "Допомога ЗСУ"

Дата: 28.03.2024 20:17
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

27 березня відбувся благодійний ярмарок "Допомога ЗСУ". Третину суми зібрано. Було виручено 15375 грн готівкою та додатково перераховано на карту 1500 грн. Тож загальна сума допомоги склала 16 875грн. (13853+16875=30728грн)

Уже традиційно кожен охочий мав змогу долучатись до благодійного ярмарку. Щира вдячність працівникам Джулинського ЦКД, Аллі Козак, Ганні Концебовській, Ігору Зоркіну за огранізацію та допомогу в проведені усіх благодійних ярмарках. Джулинському навчально-реабілітаційному центру за донат у сумі 2000 грн. Керівникам Берізкобершадської філії, Людмилі Начорній, Теофіоівській філії, Марії Тітієвській, Тирлівській філії, Наталії Кириченко, Хмарівській філії, Людмилі Джус, Завітнянській філії, Наталії Сухій за домашню випічку, смачні картопляники, голубці та інші страви, які були приготовлені. Страви дегустувались і продавались від господинь. Лариса Дудник спекла смачні домашні торти. Олена Фурман спекла солодкий дисертик "Пахлава медова". Надія Лободюк напекла та насмажила пиріжків. Любові Макарчук надала для продажу домашню випічку. Олена Прокопенко насмажила картопляники, які вона готує протягом трьох ярмарок. Людмила Микитюк, дала молоко і насмасмажела млинців. Лідія Білик наварила смачного холодцю. Анатолій та Марія закупили усі інгредієнти для приготування лавашів. Людмила Кравченко насмажила манзарів, перогів, приготувала капусняк, смачнючі голубчики, які розкупилися миттєво.

У Джулинському центрі культури традиційно варили смачну рибну юшку, налисники та вареники. Також Щиро дякую усім господиням, що вже вкотре напекли і наварили. Разом ми сила. Виручені кошти будуть використані на придбання дронів для військових Джулинської громади.

Певної суми невистачає. Збір продовжуємо. Кошти можна перерахувати на карту. Наступний ярмарок буде проводитися 3 квітня. "Пташки" - це врятовані життя українських воїнів. Навіть ваших 5, 10, 20 грн. допоможуть у придбані.

Якщо ви знаходитесь далеко, але хочете долучитися до збору коштів, ви можете перерахувати кошти на картку 4028082004061675.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

За матеріалами сторінки Комунальний заклад "Джулинський центр культури і дозвілля " у  Facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних