Служба у справах дітей Джулинської сільської ради нагадує: не залишайте дітей без нагляду!

Дата: 17.04.2024 13:50
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

 

 

 

З метою недопущення трагічних наслідків, порушення прав дітей, норм чинного законодавства, служба у справах дітей Джулинської сільської ради звертається до батьків з нагадуванням про те, що не можна залишати дітей без нагляду!

Діти – це окрема частина суспільства, якій притаманні особлива поведінка, своєрідні життєві стереотипи, що забезпечують її розвиток і становлення та перетворення в дорослу частину.

Нині суспільство вкрай стурбоване станом травмування й загибелі дітей. Нещасні випадки трапляються саме тоді, коли діти залишаються без нагляду дорослих, коли небезпека чатує на кожному кроці: вдома, на вулиці в умовах швидкого руху транспорту, під час відпочинку в лісі, біля водойм.

Однією з основних причин стає недбале ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків. До «групи ризику» переважно потрапляють так звані неблагополучні сім’ї, де зловживають алкоголем, наркотичними засобами і не цікавляться вихованням дітей.

Отож дуже важливо не залишати власних дітей без нагляду та не бути  байдужими до чужих, адже чужих дітей не буває! Нагадуємо: захистити дитину можна тільки у співпраці громадян зі службою у справах дітей, центром надання соціальних послуг, органами освіти, охорони здоров’я, правоохоронними органами.

Дорослі пам’ятайте: у  малечі має бути щасливе дитинство, і за це відповідаєте ви, а тому турбота про дітей, захист їхніх прав має стати одним із основних ваших обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних