Вперше у громаді - серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 31.08.2017 21:50
Кількість переглядів: 1569

У Джулинській об'єднаній територіальній громаді вперше відбулася серпнева конференція педагогічних працівників. Напередодні нового навчального року у Джулинському Будинку культури зібралися педагоги освітнього округу на урочисте зібрання. Розпочалася конференція іФото без описуз святкового вітання учнями Джулинської школи. Голова ОТГ Петро Швець привітав освітян із початком 2017-2018 навчального року, а начальник відділу освіти, культури і спорту Руденко Руслана виступила із доповіддю про інноваційний розвиток освітянської галузі Джулинської ОТГ,

акцентувавши увагу на новостворений освітній округ та опорну школу, на впровадження нової системи методичної роботи, на введені годин хореографії у початкових класах шкіл, а також на підготовку освітняських закладів до нового навчального року.
В обговоренні доповіді брали участь директори загальноосвітніх шкіл Михайло Шевчук, Микола Дяченко, Валентина Чаленко, Михайло Дудник та завідувачі дошкільними навчальними закладами Ольга Яценко, Людмила Паляничук, Ольга Рибончук, Наталія Олійник. 
Також на конференції відзначили грамотами за сумлінну працю педагогічних працівників: учителя зарубіжної літератури Джулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Олексій Т.М. та учителя математики Херсонюк В.Г., учителя трудового навчання та інформатики Чернятської школи Танасійчука А.В., учителя фізики та інформатики Берізкобершадської школи Пшеміську В.П., учителя початкових класів Хмарівської ЗОШ Данчук Т.Г. та учителя зарубіжної літератури Вакуленко Г.І, вихователя ДНЗ «Сонечко» с.Чернятка Шаргородську О.Г., вихователів ДНЗ «Веселка» с.Джулинка Кравченко І.М., Сторожевську Н.М., фізкерівника Фурман Г.А. та музичного керівника Запорощук Ю.В. 
Під час святкового концерту звучали пісенні вітання від школярів кожного навчального закладу та дітей ДНЗ. У фойє Будинку культури освітяни презентували творчі доробки на методичній виставці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних