Моніторинг роботи галузі культури Джулинської ОТГ

Дата: 28.11.2017 22:02
Кількість переглядів: 782

Сьогодні Джулинську ОТГ відвідали заступник начальника Управління культури і мистецтв Вінницької ОДА Валентина Троян, директор Вінницької ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва Наталія Морозова, голова профспілки працівників закладів культури Вінницької області Тетяна Побережна. У ході зустрічі з головою ОТГ Петром Швецем, його заступником Романом Кравцем, начальником відділу освіти, культури і спорту сільської радиФото без опису Русланою Руденко та керівниками закладів культури громади обговорили пріоритетні напрями державної політики у галузі культури,

акцентуючи на змінах у змісті роботи клубних та бібліотечних установ. Члени моніторингової групи зосередили увагу на побудові власного культурного простору територіальної громади, необхідності створення в адміністративному центрі комунального закладу "Публічна бібліотека" з філіями в інших населених пунктах, перепрофілювання будинків культури, надали консультації щодо створення Школи мистецтв. Позитивні враження склалися під час відвідування Джулинського Будинку культури та сільської бібліотеки. 
Відділом освіти, культури і спорту сільської ради презентовано аналітично-інформаційний збірник "Джулинська ОТГ: галузь "Культура", ділову документацію відділу, презентаційні матеріали роботи Джулинського Будинку культури та газету "Моя громада". Члени моніторингової групи залишили позитивні відгуки про належну роботу галузі культури громади! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних