У школах громади пролунав Перший дзвоник

Дата: 01.09.2017 23:21
Кількість переглядів: 892

Першовересень 2017 року у Джулинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів видався гамірним та веселим. Готувалися до свята заздалегідь і дорослі, і малі: майбутні першокласники разом із батьками вивчали вітальні вірші, вчителі готували класні кімнати до першого уроку «Україна – європейська держава», а одинадцятикласники разом із класним керівником Наталією Оперчук традиційно рФото без описуозмальовували шкільне подвір‘я та прикрашали вхід до рідної домівки кульками і синьо-жовтими стрічками. Свята чекали всі.

На урочисту лінійку з нагоди Дня Знань вишикувалося 16 класних колективів із різнобарвними веселковими прапорами Країни дитячих мрій «Гармонія». Шкільну родину радо привітав директор школи Михайло Шевчук та вручив шестиліткам Посвідчення першокласника. Вихователі ДНЗ «Веселка» Інна Микитюк та Тетяна Довгань разом із батьками подарували першокласникам слова вітань та веселі жовті кульки, що радо «посміхалися» дітлахам. Естафету вітань та вручення подарунків підхопили голова Джулинської об’єднаної територіальної громади Петро Швець та керівник ТОВ «Агрофірма «Джулинка» Віктор Теплицький. Веселий дзвоник весело переливався у руках перших учителів Галини Івасик та Руслани Мельник, які зустріли діток на порозі школи запашним короваєм.
Парад відмінників, а також слова вітань та сюрпризи від Королеви Знань Анастасії Швець, омбудсмена школи Вікторії Рекути, учнівського лідера Славіни Пончик та одинадцятикласників здивували всіх учасників першовересневого дійства. На щастя, на долю першокласників та всіх школярів подільською пшеницею обсипали матері в українському ошатному вбранні. Крізь Ворота Знань, утвореними з барвистих вишитих рушників матерями наймолодших учасників свята, галасливі школярі поспішили до рідної школи, щоб розпочати новий навчальний рік.
Немало зусиль доклали до підготовки свята голова батьківського комітету школи Жанна Швець, батьки одинадцятикласників та першокласників, педагог-організатор Оксана Ужовенко, музичний керівник Віталій Ціхач. 
Джулинська об’єднана територіальна громада розпочала новий 2017-2018 н.р., впевнено крокуючи у Країну Знань.

Лариса Заміхора, заступник директора 
Джулинської загальноосвітньої школи 
І-ІІІ ступенів з виховної роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних