Відбулася 42 сесія Джулинської сільської ради першого скликання

Дата: 21.10.2020 15:45
Кількість переглядів: 549

21 жовтня відбулося чергове засідання 42 сесії Джулинської сільської ради першого скликання. Депутати розглянули питання щодо внесення змін до Програми "Захист населення від коронавірусної хвороби на території Джулинської ОТГ на 2020 рік": виділення коштів на придбання засобів індивідуального захисту, антисептиків та дезрочинів для членів дільничних виборчих комісій Джулинської ОТГ.

Також затвердили зміни до Програми розвитку галузі культури Джулинської ОТГ на 2020 рік" щодо виділення співфінансування на проєкти-переможці 17 обласного конкурсу розвитку територіальних громад, зокрема, на проєкт "Здійснимо мрію художника Олексія Степового, політв'язня таборів ГУЛАГу, капітальний ремонт Джулинського центру культури, дозвілля і спорту" у сумі 155 тисяч гривень (75 000 грн надано фондом обласного конкурсу, 20 000 грн - благодійний внесок народного депутата України Миколи Кучера) та проєкт "Розвинена культура - крок до цивілізації, капітальний ремонт Чернятського будинку культури" у сумі 147 500 грн (87 500 грн надано фондом обласного конкурсу, 15 000 грн - благодійний внесок народного депутата України Миколи Кучера). Одним із питань, які розглянуто на сесії, є проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора РКП "Центр первинної медико-санітарної допомоги", внесення змін до Програми благоустрою Джулинської ОТГ на 2020 рік, а також надання соціальних послуг КУ "Територіальний центр соціального обслуговування Джулинської ОТГ". Голова ОТГ Петро Швець подякував депутатам сільської ради за спільну працю на благо громади, побажав успіху на виборах до нового скликання, а також висловив слова вдячності головам фермерських господарств Сергію Хоцьку, Олегу Вишневському та Станіславу Терещуку за співпрацю щодо облаштування дитячого ігрового майданчика.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних