Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Джулинська футбольна ліга. 9 січня 2022 року відбудуться матчі 6-го туру Перший дивізіон

Дата: 04.01.2022 14:17
Кількість переглядів: 318

6 тур. Прев’ю

10.00 – МФК «Христинівка» - ФК «Колодисте» - у першому дивізіоні до закінчення першого кола залишилося 2 тури і передостанній з них розпочнеться матчем команд, яких у турнірній таблиці розділяють цілих 7 очок. Не треба бути провидцем, щоб передбачити симпатичній і працьовитій команді з Колодистого важкий матч проти одного з лідерів дивізіону. «Христинівка» вже давно освоїлася в СК «Шляхова» і почувається тут вже як удома. До того ж, підопічні Юрія Гріщенка вже чіпко «сіли на хвіст» лідеру з Монастирища і збільшення цього розриву, думаю, не допустять, за умови, якщо гратимуть так, як і в останніх чотирьох матчах.

12.00 – СК «Базис U 16» (Кочубіївка) – ФК «Устя» - ці команди мають ідентичні показники і лише завдяки найкращій різниці голів кочубіївці перебувають на 3 місці. У минулому турі «Базис» впевнено обіграв «Сокіл», але проти їх сусідів з Усті молоді Давиденка та Теплякова буде набагато складніше. Олександр Решетник забиває у всіх п'яти зіграних своєю командою матчах, а на відміну від «Монте», «Базис» грає не так чіпко в обороні, і в цьому полягає головна небезпека, якщо найкращий бомбардир чемпіонату впіймає кураж, то це може призвести до серйозних неприємностей для команди з Уманщини. Водночас у «Базису» є свої козирі - високі швидкості та безболісна взаємозамінність всіх гравців. Це центральний матч туру в першому дивізіоні.

14.00 – «Сокіл» (В.Киріївка) – МФК «Теплик» - старі знайомі. В літньо-осінній період минулого року «Сокіл» і «Теплик» двічі зустрічалися між собою в рамках чемпіонату ДФЛ у великому футболі, тоді обидва рази тепличани виграли 5:0 та 5:1. Думаю, що і в міні-футбольній версії нашої ліги «Теплик» має більше шансів на перемогу, хоч і в останніх двох турах у грі цієї команди проглядалася явна криза, чого варті лише останні дві поразки у практично виграних матчах проти «Христинівки» та «Базис U 16». Але це було минулого року, а зараз, якщо в командному механізмі порядок не буде наведено, то цим цілком може скористатися команда з Великої Киріївки. А з огляду на наявність класичних снайперів в обох командах, забитих голів очікується дуже багато.

16.00 – ФК «Монте» (Монастирище) – «Граніт-2» (Старі Бабани)  – тут також перемога лідера проглядається, звичайно ж, якщо «Монте» серйозно поставиться до суперника. Друга команда з Старих Бабанів хоч і програла 4 з 5 матчів чемпіонату, але вже заробила репутацію по хорошому злої та непоступливої, просто так вони нічого не від дадуть. У разі будь-якої перемоги, команда Володимира Семеруня достроково за тур до завершення виграє 1 коло, але це все умовно, а головні баталії в першому дивізіоні розгорнуться на стику січня-лютого.

 

Турнірна таблиця Джулинської футбольної ліги

з футзалу серед команд Першого дивізіону

станом на 04 січня 2022 року

 

№ з/п

Команда

І

В

Н

П

З

П

РМ

О

1

ФК «Монте» м.Монастирище

5

4

0

0

34

13

21

15

2

МФК «Христинівка» м.Христинівка

5

4

0

1

22

17

5

11

3

СК «Базіс U 16» с.Кочубіївка

5

3

0

2

31

20

11

9

4

ФК «Устя»

с.Устя

5

3

0

2

24

22

2

9

5

МФК «Теплик»

смт.Теплик

5

2

0

3

27

22

5

7

6

ФК «Колодисте» с.Колодисте

5

1

0

4

22

36

-14

4

7

ФК «Граніт-2»

с.Старі Бабани

5

1

0

4

17

24

-13

3

8

ФК «Сокіл» с.Велика Киріївка

5

0

0

5

15

32

-17

2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.