Джулинська футбольна ліга. 9 січня 2022 року відбудуться матчі 6-го туру Перший дивізіон

Дата: 04.01.2022 14:17
Кількість переглядів: 334

Фото без опису6 тур. Прев’ю

10.00 – МФК «Христинівка» - ФК «Колодисте» - у першому дивізіоні до закінчення першого кола залишилося 2 тури і передостанній з них розпочнеться матчем команд, яких у турнірній таблиці розділяють цілих 7 очок. Не треба бути провидцем, щоб передбачити симпатичній і працьовитій команді з Колодистого важкий матч проти одного з лідерів дивізіону. «Христинівка» вже давно освоїлася в СК «Шляхова» і почувається тут вже як удома. До того ж, підопічні Юрія Гріщенка вже чіпко «сіли на хвіст» лідеру з Монастирища і збільшення цього розриву, думаю, не допустять, за умови, якщо гратимуть так, як і в останніх чотирьох матчах.

12.00 – СК «Базис U 16» (Кочубіївка) – ФК «Устя» - ці команди мають ідентичні показники і лише завдяки найкращій різниці голів кочубіївці перебувають на 3 місці. У минулому турі «Базис» впевнено обіграв «Сокіл», але проти їх сусідів з Усті молоді Давиденка та Теплякова буде набагато складніше. Олександр Решетник забиває у всіх п'яти зіграних своєю командою матчах, а на відміну від «Монте», «Базис» грає не так чіпко в обороні, і в цьому полягає головна небезпека, якщо найкращий бомбардир чемпіонату впіймає кураж, то це може призвести до серйозних неприємностей для команди з Уманщини. Водночас у «Базису» є свої козирі - високі швидкості та безболісна взаємозамінність всіх гравців. Це центральний матч туру в першому дивізіоні.

14.00 – «Сокіл» (В.Киріївка) – МФК «Теплик» - старі знайомі. В літньо-осінній період минулого року «Сокіл» і «Теплик» двічі зустрічалися між собою в рамках чемпіонату ДФЛ у великому футболі, тоді обидва рази тепличани виграли 5:0 та 5:1. Думаю, що і в міні-футбольній версії нашої ліги «Теплик» має більше шансів на перемогу, хоч і в останніх двох турах у грі цієї команди проглядалася явна криза, чого варті лише останні дві поразки у практично виграних матчах проти «Христинівки» та «Базис U 16». Але це було минулого року, а зараз, якщо в командному механізмі порядок не буде наведено, то цим цілком може скористатися команда з Великої Киріївки. А з огляду на наявність класичних снайперів в обох командах, забитих голів очікується дуже багато.

16.00 – ФК «Монте» (Монастирище) – «Граніт-2» (Старі Бабани)  – тут також перемога лідера проглядається, звичайно ж, якщо «Монте» серйозно поставиться до суперника. Друга команда з Старих Бабанів хоч і програла 4 з 5 матчів чемпіонату, але вже заробила репутацію по хорошому злої та непоступливої, просто так вони нічого не від дадуть. У разі будь-якої перемоги, команда Володимира Семеруня достроково за тур до завершення виграє 1 коло, але це все умовно, а головні баталії в першому дивізіоні розгорнуться на стику січня-лютого.

 

Турнірна таблиця Джулинської футбольної ліги

з футзалу серед команд Першого дивізіону

станом на 04 січня 2022 року

 

№ з/п

Команда

І

В

Н

П

З

П

РМ

О

1

ФК «Монте» м.Монастирище

5

4

0

0

34

13

21

15

2

МФК «Христинівка» м.Христинівка

5

4

0

1

22

17

5

11

3

СК «Базіс U 16» с.Кочубіївка

5

3

0

2

31

20

11

9

4

ФК «Устя»

с.Устя

5

3

0

2

24

22

2

9

5

МФК «Теплик»

смт.Теплик

5

2

0

3

27

22

5

7

6

ФК «Колодисте» с.Колодисте

5

1

0

4

22

36

-14

4

7

ФК «Граніт-2»

с.Старі Бабани

5

1

0

4

17

24

-13

3

8

ФК «Сокіл» с.Велика Киріївка

5

0

0

5

15

32

-17

2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних