Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисті заходи з нагоди відкриття XXІV Зимових Олімпійських ігор в Джулинській громаді

Дата: 04.02.2022 11:35
Кількість переглядів: 332

Сьогодні в місті Пекіні відбудеться відкриття XXІV Зимових Олімпійських ігор, які проходитимуть з 04 лютого по 20 лютого 2022 року.

Підтримуючи ініціативу Національного олімпійського комітету України та Міністерства молоді та спорту України жителі громади взяли участь у акції щодо підтримки українських олімпійців та церемонії «Свято олімпійського прапора».

Джулинський сільський голова Петро Швець зазначив: «збірна України буде представлена 45 спортсменами у 12 видах спортивних дисциплін. Серед них і представниця Вінниччини, Валентина Камінська, яка представить Україну на Зимових Олімпійських іграх з лижного спорту. 

Уже другі Олімпійські ігри підряд, прапор країни на урочистій церемонії відкриття нестимуть разом відразу два спортсмени - чоловік і жінка.

Такі нововведення пов’язані з активною позицією Міжнародного Олімпійського Комітету щодо відстоювання принципів гендерної рівності.

На урочистій церемонії відкриття синьо-жовтий прапор нестимуть – Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко і срібна призерка Юнацьких Олімпійських ігор з фігурного катання Олександра Назарова.

На нашому заході, право підняти Державний Прапор України надається нашим колегам, бронзовому призеру Джулинської футбольної ліги сезону 2021 року Івану Щавінському та переможниці змагань з дартсу серед працівників територіальних громад Вінницької області у 2020 році – Галині Василюк.

Після підняття Державного Прапора України та виконання Гімну України було зроблено фото учасників церемонії, яке надіслано в відділення НОК України у Вінницькій області та буде пере направлено нашим олімпійцям в Пекін, що надихатиме їх на перемоги та вони знатимуть, що їх підтримують і за них вболівають на Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.