Чемпіонат Джулинської футбольної ліги

Дата: 10.02.2022 09:15
Кількість переглядів: 394

Фото без опису11 тур (перший дивізіон). 10 тур (вищий дивізіон)

Прев’ю

8 лютого (четвер)

17.00 – ФК «Орлівка» - «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) - ну ось і все. Майже тримісячний марафон під назвою «Чемпіонат ДФЛ з міні-футболу» добігає кінця. У формально заключному матчі під номером 30, дві команди, які найстабільніше пройшли турнірну дистанцію, проведуть другий очний поєдинок, за результатами якого ДФЛ отримає першого у своїй, поки що, короткій історії чемпіона та срібного призера. Не будемо зараз пускатись в міркування про шанси команд, тому що в матчах такого калібру може статися все, що завгодно. Креативна, укомплектована індивідуально сильними виконавцями «Орлівка», проти системної команди, де ставка завжди робиться на тактику та здоровий прагматизм. Як кажуть - справа смаку, кожен сам має право вибирати, якій команді віддавати свої симпатії. Але, як би не закінчився цей матч і чемпіонат загалом, ясно одне: такого сильного та класного міні-футболу на території колишнього Бершадського району не було ще ніколи. У цьому матчі нехай переможе сильніший, результат вже є у всіх нас (гравців, тренерів, суддів та вболівальників). Матч першого кола «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – ФК «Орлівка» - 7:5.

19.00 – ФК «Теплик» - «Базис U 16» (Кочубіївка) - це ключовий матч, в контексті боротьби за медалі, і його результат буде цікавий також і «Христинівці». «Малі» - так люблячи прозвали місцеві вболівальники команду «Базис U 16». Так ось, ці «малі» у першому колі сенсаційно(на той момент) обіграли «Теплик» у серії пенальті (3:2). А вже зараз, після трьох місяців, такий результат вже не виглядатиме як сенсація. Результат цього матчу безпосередньо вплине на розташування команд у першій трійці. Той, хто програє в основний час відсотків на 60-70, залишиться без медалей. Тому ще щось говорити про цей матч вважаю зайвим.

12 лютого (субота)

10.00 – «Сокіл» (В.Киріївка) – ФК «Монте» (Монастирище) – окрилений успіхом у матчі минулого туру «Сокіл» вийде на гру з лідером першого дивізіону без страху та докору. Втрачати великокиріївській команді нічого, «Монте» явний фаворит, відібрати якісь очки навряд чи вдасться, але пограти в хороший футбол проти класної команди - чому б ні?! У матчі цих команд в першому колі протягом усього першого тайму гравці з Монастирища взагалі не знали, що робити з цим суперником і лише гігантська перевага у класі, разом з невмінням «Сокола» грати другі тайми, дозволили лідерові виграти той матч. Але швидше за все, з боку «Монте» цього разу ніяких авантюр чекати не слід, у разі перемоги в основний час Монастирище достроково за 3 тури до завершення стане чемпіоном першого дивізіону вже де-юре. Гра першого кола «Монте» (Монастирище) – «Сокіл» (В.Киріївка) – 8:1.

11.00 – ФК «Устя» - ФК «Колодисте» - на команду з Устя останні 2 тижні посипалися неприємності у вигляді травм провідних виконавців. До Дмитра Дерипапи, який не грає з 9 січня, додався ще й Олександр Решітник, який вже у грі проти «Граніту-2» грав з однією ногою. Хто забиватиме Колодистому – питання риторичне. А ось команда з Уманщини минулого туру відіграла досить пристойний матч проти «Сокола», і проти ослабленого «Устя» шанси чіплятися за очки у команди Дмитра Данилюка є, і досить непогані. Матч першого кола ФК «Колодисте» – ФК «Устя» – 3:7.

12.00 – СК «Базис U 16» (Кочубіївка) – «Сокіл» (В.Киріївка) - для «Сокола» - це буде другий матч протягом дня, тому логічно було б припустити, що кочубіївська молодь має виглядати свіжішою за свого суперника. До того ж, підопічні Давиденка-Теплякова ведуть запеклу боротьбу з Тепликом та Христинівкою за місце на п'єдесталі, і будь-який результат крім перемоги в основний час вважатиметься провальним. Напевно, команда з Великої Киріївки віддасть ініціативу та намагатиметься ловити суперника на контратаках. Матч першого кола «Сокіл» (В.Киріївка) – «Базис U16» (Кочубіївка) - 2:10.

13.00 – «Колос» (Джулинка) - «Ніка» (Родниківка) – в матчі першого кола команда з Джулинки ледь не створила гучну сенсацію, коли після першого тайму безнадійно поступаючись (2:6), проте наприкінці матчу мало не перевела гру в серію пенальті (6:7). З того часу ситуація трохи змінилася, причому стосується це обох команд. «Ніка» відчуває серйозний кадровий дефіцит, і в новому році набрала лише 3 очки, а «Колос» незважаючи на те, що має лише одну перемогу в більшості матчів, виглядає досить непогано. Якщо підопічні Валерія Гордєєва у цій зустрічі візьмуть менше трьох очок, це автоматично зробить «Граніт» з Старих Бабанів бронзовим призером чемпіонату в вищому дивізіоні.

14.00 - «Отаман-Д» (Маньківка) - «Граніт» (Старі Бабани) – футболісти «Граніту» вже знатимуть результат матчу «Колос» - «Ніка» і, швидше за все, у цій зустрічі відштовхуватимуться від нього. Якщо виграє «Ніка», то команді Артура Левченка у цій зустрічі потрібно буде брати щонайменше 1 очко. При рівності очок «Граніт» матиме перевагу завдяки кращій різниці голів у особистих зустрічах (11:7). «Отаман-Д» не претендує ні на що, але їде на цей матч просто пограти у футбол, а це у підопічних Сергія Маляренка виходить у другому колі, майже у кожному матчі. Матч першого кола «Граніт» (Старі Бабани) – «Отаман-Д» (Маньківка) – 7:5.

Одразу після закінчення цієї зустрічі відбудеться церемонія нагородження та закриття чемпіонату ДФЛ сезону 2021-2022 у вищому дивізіоні.

15.30 – МФК «Христинівка» - «Граніт-2» (Старі Бабани) - 18 грудня підопічні Юрія Гріщенка у важкому матчі обіграли «Граніт-2» з рахунком 5:2. А враховуючи ту обставину, що команда з Старих Бабанів з того часу стала на порядок сильнішою, легкого життя «Христинівці» чекати не варто. Ця команда зараз посідає друге місце і для того, щоб утриматися на ньому, нічия з наступною серією пенальті вкрай небажана, адже «Базис» з «Тепликом» аж ніяк не дрімають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних