Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чемпіонат Джулинської футбольної ліги з футзалу. Підсумки сезону 2021-2022 років. Вищий дивізіон.

Дата: 14.02.2022 07:58
Кількість переглядів: 261

12 лютого 2022 року в спортивному комплексі «Світанок-Агросвіт» відбулася церемонія нагородження переможця та призерів Джулинської футбольної ліги з футзалу (вищий дивізіон) за підсумками сезону 2021-2022 років.

Нагородження провели Джулинський сільський голова Петро Швець, його заступник і за сумісництвом виконавчий директор ДФЛ Микола Грабчак. На жаль, через хворобу був відсутній президент ДФЛ Олег Ковбасюк.

Чемпіоном стала команда «Світанок-Агросвіт» с.Шляхова (віце-президент Іван Ковбасюк). Друге місце за ФК «Орлівка» (президент Валерій Тригубенко). Третя сходинка п’єдесталу в ФК «Граніт» (Старі Бабани, Черкаська область).

За підсумками десяти проведених турів чемпіонату кращими в номінаціях визнано: «Кращий голкіпер» – Микола Менюк (МФК «Світанок-Агросвіт» с.Шляхова), «Кращий захисник» – Сергій Твердоух «Ніка» (Родниківка), «Кращий нападник» – Владислав Васалатій ФК «Орлівка», «Кращий бомбардир» – Євген Єжаченко ФК «Граніт» (Старі Бабані), «Кращий гравець» – Дмитро Думенко ФК «Граніт» (Старі Бабані), «Кращий тренер» – Сергій Маляренко ФК «Отаман Д» (м.Маньківка), «Кращий гол» - Микола Осіпчук ФК «Колос» (с.Джулінка), приз глядацький симпатій – Юрій Гріщенко МФК «Світанок-Агросвіт» (с.Шляхова), спеціальний приз «Разом із командою. Найкращий вболівальник» - Олег Філіпчак ФК «Отаман Д» (м.Маньківка), спеціальний приз за вчасне та якісне надання медичної допомоги – Іван Бегеба, спеціальний приз за вчасне та якісне висвітлення матчів Джулинської футбольної ліги – Олександр Єгоров, спеціальний приз за гарне прибирання спортивного залу та створення комфортних умов для футзалістів Джулинської футбольної ліги – Ольга Ніколаєнко.

Музичне оформлення святкового дійства забезпечили працівники Шляхівської філії Джулинського центру культури і дозвілля Тетяна Лелюк та Олександр Толмачов.

Всі спортивні кубки, індивідуальні призи, медалі придбав підприємець, палкий прихильником гри №1 у світі, директор ПП «Агроцентр Поділля» – Соловей Сергій Володимирович. Людина слова, яка дуже сильно любить футбол, і ми сподіваємось на подальшу тісну співпрацю з Сергієм Володимировичем.

Всім командам вищого дивізіону, за гарною українською традицією, від депутата Джулинської сільської ради, директора ТОВ «Світанок-Агросвіт» Ковбасюка Олега Івановича були вручені смачні, запашні шляхівські короваї, спечені на місцевій хлібопекарні – керівник Світанько Юрій Данилович.

За посильну допомогу в організації та проведенні турніру щиро дякуємо нашим меценатам та бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, щедрих врожаїв та невичерпного натхнення! Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання на радість вашим родинам, на благо розквіту рідної землі! Нехай завжди у ваших домівках буде радість і достаток, а у державі – мир!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.