Чемпіонат Джулинської футбольної ліги з футзалу. Підсумки сезону 2021-2022 років. Вищий дивізіон.

Дата: 14.02.2022 07:58
Кількість переглядів: 275

Фото без опису12 лютого 2022 року в спортивному комплексі «Світанок-Агросвіт» відбулася церемонія нагородження переможця та призерів Джулинської футбольної ліги з футзалу (вищий дивізіон) за підсумками сезону 2021-2022 років.

Нагородження провели Джулинський сільський голова Петро Швець, його заступник і за сумісництвом виконавчий директор ДФЛ Микола Грабчак. На жаль, через хворобу був відсутній президент ДФЛ Олег Ковбасюк.

Чемпіоном стала команда «Світанок-Агросвіт» с.Шляхова (віце-президент Іван Ковбасюк). Друге місце за ФК «Орлівка» (президент Валерій Тригубенко). Третя сходинка п’єдесталу в ФК «Граніт» (Старі Бабани, Черкаська область).

За підсумками десяти проведених турів чемпіонату кращими в номінаціях визнано: «Кращий голкіпер» – Микола Менюк (МФК «Світанок-Агросвіт» с.Шляхова), «Кращий захисник» – Сергій Твердоух «Ніка» (Родниківка), «Кращий нападник» – Владислав Васалатій ФК «Орлівка», «Кращий бомбардир» – Євген Єжаченко ФК «Граніт» (Старі Бабані), «Кращий гравець» – Дмитро Думенко ФК «Граніт» (Старі Бабані), «Кращий тренер» – Сергій Маляренко ФК «Отаман Д» (м.Маньківка), «Кращий гол» - Микола Осіпчук ФК «Колос» (с.Джулінка), приз глядацький симпатій – Юрій Гріщенко МФК «Світанок-Агросвіт» (с.Шляхова), спеціальний приз «Разом із командою. Найкращий вболівальник» - Олег Філіпчак ФК «Отаман Д» (м.Маньківка), спеціальний приз за вчасне та якісне надання медичної допомоги – Іван Бегеба, спеціальний приз за вчасне та якісне висвітлення матчів Джулинської футбольної ліги – Олександр Єгоров, спеціальний приз за гарне прибирання спортивного залу та створення комфортних умов для футзалістів Джулинської футбольної ліги – Ольга Ніколаєнко.

Музичне оформлення святкового дійства забезпечили працівники Шляхівської філії Джулинського центру культури і дозвілля Тетяна Лелюк та Олександр Толмачов.

Всі спортивні кубки, індивідуальні призи, медалі придбав підприємець, палкий прихильником гри №1 у світі, директор ПП «Агроцентр Поділля» – Соловей Сергій Володимирович. Людина слова, яка дуже сильно любить футбол, і ми сподіваємось на подальшу тісну співпрацю з Сергієм Володимировичем.

Всім командам вищого дивізіону, за гарною українською традицією, від депутата Джулинської сільської ради, директора ТОВ «Світанок-Агросвіт» Ковбасюка Олега Івановича були вручені смачні, запашні шляхівські короваї, спечені на місцевій хлібопекарні – керівник Світанько Юрій Данилович.

За посильну допомогу в організації та проведенні турніру щиро дякуємо нашим меценатам та бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, щедрих врожаїв та невичерпного натхнення! Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання на радість вашим родинам, на благо розквіту рідної землі! Нехай завжди у ваших домівках буде радість і достаток, а у державі – мир!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних