За покликом серця

Дата: 09.06.2023 16:56
Кількість переглядів: 78

Ніхто не застрахований від самотньої старості та хвороб, які можуть усамітнити людину вдома. Коли настає момент розчарування, і людині не під силу зробити найважливіші життєві речі, – на допомогу приходять соціальні робітники. У Джулинській громаді, такою категорією людей опікується Центр надання соціальних послуг Джулинської сільської ради.

Послуга з догляду вдома, впродовж останніх років є найбільш затребуваною серед одиноких  осіб поважного віку нашої громади. Соціальні робітники центру які надають відповідну послугу, працюють за покликом серця, щодня проявляючи турботу та увагу до людей похилого віку долаючи десятки кілометрів до будинків стареньких одиноких джулинчан, і словом, та власною працею, допомагають підтримати благородну старість.
 Наразі, на обліку в центрі перебуває 189 осіб, які отримують відповідну послугу. Відвідування підопічних відбувається 2-4 рази на тиждень, згідно з графіком роботи. Впродовж травня в рамках надання соцпослуг, соціальними робітниками забезпечено 4207 різноманітних доставок: 243 товарів першого вжитку, 763 продуктів харчування, 236 медикаментів, 23 палива, 896 води. Проведено 387 прибирань приміщень, 235 заходів з приготування їжі, 56 робіт з прання речей, надано 32 допомоги з  оформлення документів та 153 з оплати платежів. З метою отримання медичних послуг, 3 підопічним центру надано допомогу з відвідування лікарні. З настанням сезону весняно-літніх робіт, соціальними робітниками постійно виконуються роботи з оброблення  присадибних ділянок.
Підопічні центру, завжди з найтеплішими словами зустрічають своїх помічників. Незважаючи на те, що праця соціального робітника не завжди помітна для пересічних жителів, працівники центру щодня продовжують творити добро підтримуючи і словом, і ділом тих, хто потребує допомоги та перебуває у складних життєвих обставинах.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних