Зробіть перший крок до вирішення проблеми!

Дата: 20.07.2023 10:08
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

У Центрі надання соціальних послуг Джулинської сільської ради, надається безкоштовна психологічна допомога для соціально-вразливої категорії жителів громади. В умовах воєнного стану в Україні, практичним психологом центру Віктором Корженівським,  акцентовано увагу на психологічній допомозі та реабілітації військовослужбовців та членів їх сімей,  сім’ям загиблих військових, внутрішньо переміщеним особам, постраждалим внаслідок війни, сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та потерпілим від домашнього насильства.

Багатьом людям під час війни, а особливо внутрішньо переміщеним особам, хто залишив звичне місце проживання та рідну домівку, дуже важко долати психологічні труднощі, які виникають на життєвому шляху. Консультація психолога полягає в тому, щоб у процесі спілкування допомогти людині, активувати додаткові психологічні сили та проявити властивості, що, у свою чергу, допомагає справитися з труднощами, або психологічною проблемою.

Людей, в яких немає проблем, не буває. Тому консультування час від часу потребують всі, і краще не чекати, коли ця чи інша проблема набере незворотній характер, а душевний біль почне переростати в соматичні захворювання. У цей непростий час варто підтримувати себе, рідних та близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне. Фахівці ЦНСП Джулинської сільської ради закликають: «Продовжуйте жити!».

Якщо у вас є потреба в психологічній допомозі, в індивідуальних консультуваннях, обов'язково зверніться до психолога центру.

Контактна інформація: с. Джулинка, в. Грушевського, 1а

Години прийому: понеділок-п` ятниця з 8.00 -12.00

Телефон: 0680309844— Віктор Костянтинович Корженівський.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних