Університет ІІІ "золотого" віку

Дата: 12.10.2023 10:11
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

З метою покращення життя людей старшого віку, збереження та формування їх активної життєвої позиції шляхом взаємодії з провідними фахівцями різних сфер діяльності, ровесниками та представниками молодого покоління, Управлінням соціального захисту та охорони здоров'я Джулинської сільської ради, організовано надання для жителів Джулинської громади 60+, соціально-педагогічну послугу «Університет III «золотого» віку»». Варто зазначити, що надання даної послуги, є безкоштовним. Викладачі, куратори та керівники факультетів, працюють в університеті на громадських засадах.

Урочисті заходи з нагоди відкриття Університету III «золотого» віку на базі Центру надання соціальних послуг Джулинської сільської ради, відбулися 5 жовтня 2023 року. Участь у відкритті, взяли жителі нашої громади – студенти «золотого віку», керівництво громади, керівники відділів та управлінь сільської ради.

З новим навчальним 2023-2024 роком та важливою подією, студентів «золотого віку» привітав сільський голова Петро ШВЕЦЬ, вручивши студентські квитки та подякувавши за активну життєву позицію та допомогу у підтримці наших захисників та захисниць.

Анонсований перелік дисциплін, творчі та тематичні плани, викликали у студентів неабияку зацікавленість, адже серед них - фахові проєкти за напрямками:

факультет «КРАЄЗНАВСТВО» (куратор групи і викладач - Таміла Миколаївна Горбатюк, фахівець із соціальної роботи ЦНСП Джулинської сільської ради)

факультет «Здоровий спосіб життя» (куратор групи і викладач Ганна Василівна Кушнір - фахівець із соціальної роботи ЦНСП Джулинської сільської ради)

студія вокального мистецтва «МАЙСТЕРНІСТЬ» (керівник - Олег Олександрович Мазур)

курс управління стресу для дорослих «Самодопомога Плюс», (керівник - Віктор Констянтинович Корженівський, психолог ЦНСП Джулинської сільської ради)

гурток «Володіння сучасними гаджетами» (керівник - Лариса Іванівна Трохименко, завідувачка шкільної бібліотеки Джулинського ліцею)

клуб любителів літератури «Дивослово» (керівник - методист Джулинської публічної бібліотеки Катерина Володимирівна Рибак).

Перші паростки Університету III «золотого» віку - учасники студії вокального мистецтва «МАЙСТЕРНІСТЬ», підготували для гостей заходу спеціальну концертну програму. По завершенні заходу, на студентів очікувала перша настановча сесія та смаколики.

Цьогоріч, в університеті виявили бажання навчатися 34 жителів нашої громади 60+. Приємно, що запити на дану соціально-педагогічну послугу зростають щоденно. На жаль, через обмеженість матеріально-технічних ресурсів на навчання в цьому році, зараховано 20 осіб.

Проте, ми щиро віримо, що за підтримки сільського голови та депутатського корпусу Джулинської сільської ради, представників бізнесу та громадськості, нам вдасться втілити бажання та зарахувати на навчання усіх охочих. Адже позитивні емоції, просте спілкування та щирі дитячі посмішки на дорослих обличчях – безцінні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних