Як підтримувати своє ментальне здоров'я

Дата: 12.10.2023 10:18
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

 

Щороку 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров'я. З цієї нагоди на Вінниччині відбувся захід «Ментальне здоров'я: плекаємо стійкість» в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

 

На виконання Всеукраїнської програми, працівниками Центру надання соціальних послуг Джулинської сільської ради, проведено заходи до Дня ментального здоров'я на території Джулинської сільської територіальної громади, із залученням фахівців центру, відповідальних працівників КУ «ЦПМСД Джулинської сільської ради» та фахівців неформального об'єднання психологів «ВЗАЄМОДІЯ»:

9 жовтня 2023 року, захід «Ментальне здоров'я: плекаємо стійкість».

10 жовтня 2023 року, інтерактивний вуличний івент «Подорож до ментального здоров'я».

11 жовтня 2023 року, інформаційно – просвітницький захід на тему: «Подолання та профілактика стресу».

 

В рамках проведення, учасники мали можливість прослухати поради практичного психолога щодо методів управління стресом та навичок психологічного відновлення; сприяння запобіганню важким психічним і поведінковим розладам; запобігання емоційному й професійному «вигоранню» у воєнний та післявоєнний час; навичок надання першої психологічної допомоги, пройти діагностику на наявність депресивних розладів, наявність симптомів посттравматичного стресового розладу та загальної оцінки стресостійкості.

Фото без опису

Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це поняття дуже широке і поєднує різні аспекти. Головне, вчасно зрозуміти, що стан душевного здоров’я вийшов із рівноваги та настав час звернутися за допомогою до відповідних фахівців.

В Джулинській громаді, реалізацію заходів психологічної підтримки населення, в тому числі, родин Захисників та Захисниць, членів сімей загиблих військовослужбовців, здійснює неформальне об`єднання психологів «Взаємодія» за адресою: с.Джулинка, вул.Грушевського 1А. тел. 096-190-9477


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних