Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 09.05.2024 11:45
Кількість переглядів: 62

Фото без опису09 травня поточного року, під головуванням Джулинського сільського голови Петра ШВЕЦЯ відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

В роботі засідання взяли участь 18 членів виконкому із 20 затверджених сесією сільської ради.

Відповідно до порядку денного присутні розглянули 13 питань, зокрема:

Про стан роботи щодо організації медичного обслуговування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Джулинської територіальної громади та про організацію оздоровлення дітей і підлітків влітку 2024 року інформувала начальник відділу освіти, культури і спорту сільської ради Руслана Руденко.

Начальник фінансового управління сільської ради Олена Карпінська проінформувала присутніх із затвердженим Планом заходів щодо організації роботи із складання прогнозу бюджету Джулинської сільської територіальної громади на 2025-2027 роки.

Начальник Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я сільської ради Тетяна Усатюк ознайомила членів виконкому з проектами рішень «Про надання суду подання  органу опіки та піклування  щодо доцільності призначення опікуна».

Начальник служби у справах дітей Людмила Паламарчук доповіла про надання статусу дитині-сироті, дитині позбавленої батьківського піклування; про призначення опікуна над дитиною, позбавленої батьківського піклування; про надання дозволу на вивіз дитини за кордон та про продовження терміну перебування дітей у закладі.

Секретар сільської ради Галина Щавінська ознайомила членів виконкому з проєктами рішень «Про зміну та присвоєння поштової адреси житловому будинку» та «Про надання дозволу на зріз дерева».

Начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Ірина Красиленко прозвітувала про заходи з продажу об’єктів малої приватизації комунального майна Джулинської сільської ради.

На завершення засідання, очільник громади, Петро Швець наголосив присутнім сконцентрувати всі зусилля на допомозі військовослужбовцям Збройних Сил України.

Всі питання, які розглянуті на засіданні, були підтримані членами виконкому одноголосно та будуть оприлюдненні на офіційному вебсайті сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних