Марафон #Люди_які_залишаються_за_кадром

Дата: 08.07.2024 13:27
Кількість переглядів: 55

#Люди_які_залишаються_за_кадром

Ольга Феодосіївна Морус – це справжня жінка-позитив! У волонтерському центрі вона займається шиттям торбинок, плащів, прапорів,плетіння маскувальних сіток та усього різно у чому є потреба. На кухні Ольга, будучи кваліфікованим кухарем, виконує місію біля плити, готуючи страви для ярмарків та відправки на передову. Незважаючи на свій поважний вік, вона приїздить на велосипеді і завжди знаходиться в перших рядах. Своєю працею Ольга підтримує та допомагає у зборі коштів та різних благодійних акціях.

Дякуємо вам, пані Ольго, за добро вашого серця. Ви чудова і чуйна людина.

Нехай вас оберігає Бог. Дякуємо!

Фото без опису

 

#Люди_які_залишаються_за_кадром

Валентина Петрівна Чорнодоля — відповідальна, добра, креативна та позитивна жінка, яка з початку війни працює у волонтерському центрі. Колектив обрав її старостою, і Валентина Петрівна виконує свої обов'язки з великою відповідальністю та старанністю. Вона плете маскувальні сітки і навчає новачків, які приходять до центру, цьому важливому ремеслу.

Валентина Петрівна є чудовим організатором та касиром. Жодна ярмарка чи готування страв для військових не проходить без її участі. Її смачні млинчики з дирочками — справжній шедевр. Вона також забезпечує кухонне приладдя, необхідне для приготування смачних страв.

Пані Валентино, висловлюємо вам величезну вдячність за вашу допомогу і працю. Неможливо описати словами все добро, яке ви робите у волонтерському центрі. Дякуємо вам за вашу неповторність і самовідданість!

Фото без опису

 

#Люди_які_залишаються_за_кадром

Валентина Луківна Іскрак – це тиха, спокійна жінка, яка ніколи не залишається осторонь. Вона активно допомагає у волонтерському центрі, вміло плете маскувальні сітки та виконує важливу місію біля плити, коли готують їжу для благодійних ярмарків та відправки на передову.

Валентина Луківна неодноразово робить донати та приносить продукти для приготування страв. Це щира і добра людина, яка у заклад культури приходить майже щодня, як на роботу.

Щиро вдячні вам за вашу працю. Ви чудова. Дякуємо!

 

 

Фото без опису

 

#Люди_які_залишаються_за_кадром

Білик Лідія Олександрівна – господиня з доброю душею і серцем. Це невтомна трудівниця, яка щодня працює у волонтерському центрі. Неодноразово ви могли читати пости подяки про її добрі і гарні вчинки. Вона часто купує тканину та основу для маскувальних сіток, резинки для пошиття плащів, заправляє газовий балон і робить багато іншого. А яке смачне тісто на вареники у неї виходить! У волонтерському центрі для неї це звична справа – місити та розкачувати тісто. Швидко і вправно плете сітки, долучається до будь-якої справи, яку потрібно зробити у центрі.

Її ранок розпочинається з того, що вона йде годувати і давати водички усім собачкам, які не мають дому. Лідія Олександрівна, дякуємо вам за доброту вашого серця, мудрість та справедливість. Ви чудова жінка, з якої потрібно брати приклад для наслідування.

Дякуємо!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних