На засіданні виконкому Джулинської сільської ради заслухано інформацію про проведену роботу поліцейським офіцером громади за перше півріччя 2024 року

Дата: 24.07.2024 08:10
Кількість переглядів: 70

Фото без описуНещодавно, на засіданні виконавчого комітету Джулинської сільської ради було заслухано інформацію поліцейського офіцера громади, капітана поліції Владислава Поліщука, за пророблену роботу протягом 6 місяців 2024 року.

Територія обслуговування Владислава Поліщука включає 16 населених пунктів Джулинської територіальної громади. За звітний період поліцейським офіцером нашої громади розглянуто та опрацьовано 307 заяв та повідомлень, які надходили від жителів громади, розкрито 10 злочинів, з них: два факти крадіжки, три факти незаконного проникнення до житла, два факти нанесення тілесних ушкоджень, виявлено зберігання та збут боєприпасів, також виявлено незаконний посів наркотичних засобів.

Задокументовано 50-ть адміністративних правопорушень різного роду, з яких складено адміністративні постанови та протоколи.

На підвідомчій території Владислав Миколайович проводить роботу, спрямовану на забезпечення порядку, своєчасного реагування на проблеми і виклики громади, профілактику та попередження правопорушень.

Офіцер громади налагодив тісну співпраця з працівниками служби у справах дітей, фахівцями із соціальної роботи з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотриманням законних прав дітей, а також із старостами старостинських округів.

На постійній основі проводяться перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою недопущення вчинення правопорушень відносно дітей та забезпечення нормальних умов проживання.

У своїй інформації Владислав Миколайович наголосив також на тому, що належне виконання головних завдання поліцейського офіцера громади можливе, зокрема, завдяки співпраці з відділами, закладами та установами Джулинської сільської ради, членами виконкому, депутатським корпусом й запропонував і надалі планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася і ставала безпечнішою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних